Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Lekapcsolták ittas vezetésért, de újra autóba ült

Egy férfit kétszer is ittas vezetés miatt állítottak meg ugyanazon éjszaka alatt a járőrök Szentesen. Másodszorra már kattant a bilincs a csuklóján.
A Szentesi Rendőrkapitányság vezetője február 12-ről 13-ra virradó éjszak fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el, mert több arra utaló adat jutott a hatóság tudomására, hogy a szórakozóhelyeken fiatalkorúakat szolgálnak ki alkohollal, dohányáruval, illetve a szórakozóhelyek illegálisan (engedély és a jogdíjak megfizetése nélkül) végeznek zeneszolgáltatást, a jövedéki termékkel kapcsolatos szabályokat nem tartják be, valamint megjelent ezeken a helyeken a kábítószer.

A fokozott rendőri ellenőrzést a rendőrség a társszervekkel közösen hajtotta végre, abban a 22 rendőrön kívül Vám- és Pénzügyőrség állománya is részt vett, akik az általuk feltárt szabálytalanságok miatt saját hatáskörben intézkedtek. A razzia során négy szentesi és egy eperjesi szórakozóhelyet ellenőriztek az egyenruhások, melynek során közel háromszáz személyt igazoltattak.

Két főt azért állítottak elő, mert az intézkedéskor kábítószernek minősülő anyag került elő a ruházatukból. A két személy ellen visszaélés kábítószerrel vétség miatt indult nyomozás.

Egy másik férfit viszont kétszer is ittas vezetésen kaptak a rendőrök. Az egyik szórakozóhelyen a civil ruhás állomány észlelte, hogy a férfi ittasan ült a volán mögé. Értesítették a járőröket, akik kisebb üldözés után tudták csak megállítani a férfit. A sofőrt feljelentették, majd elengedték azzal, hogy nem vezethet. Ennek ellenére az éjszaka folyamán ismét kocsiba ült, és egy másik szórakozóhelyre hajtott. Pechjére azonban a fokozott ellenőrzés éppen azon a helyen tartott. Az ittas vezető kiszállt a kocsijából, és pont egy civil ruhás nyomozónak kezdte el mesélni, hogy korábban előállították a rendőrök, de ez nem szegte kedvét és újra kocsival jött... Ekkor kattant a csuklóján a bilincs.

Olvasóink írták

 • 12. kisscitrom 2010. február 15. 14:56
  „11.Mit kellene csinálni?:)
  Mondjuk hazavinni?:)
  olyan lenne, mint a nevelőotthonos eltűntek, 5 perc múlva újra ugrik a kapun.
  Melléülni, és várni, míg kijózanodik?Ki?S mikor?
  Detox nincs, fogda nincs, ez is a rendőr hibája?A törvényeket nem ők hozzák.
  Elveszi a bíró a jogsit, vezet jogsi nélkül...
  Én amondó vagyok, jól elkéne kalapálni, hogy többet ne legyen kedve piásan vezetni.
  Na de ki verje el???
  Ha a rendőr, akkor jön Morvai..
  Ha én, jön az ombuccmanó...
  Ha te, akkor is csak nekem lesz jó...
  Most légy okos, Domingó...”
 • 11. kisscitrom 2010. február 15. 14:52
  „Na, nektek az is baj, ha valakin van kalap, meg az is , ha nincs:D
  Rajtatok elmenni:D......”
 • 10. KisVilma 2010. február 15. 11:25
  „mindig csak papolnak arról h kiskorúakat szolgálnak ki szeszes itallal,pedig ugye az törvénybe ütközik.de ellene senki nem tesz semmit,és mindaddig amig a szórakozóhelyekre beengedik a kiskorúakat,addig ez a helyzet nem is fog változni!!mindig lesz kibúvó,és mindig lesz aki megveszi nekik az italt.egyébként meg a tulajdonosok tojnak nagyívben arra h kiskorú vagy nem!!csak az ital fogyjon,jöjjön a bevétel!
  az pedig h az ittasan vezetőt egy éjszaka alatt 2szer meszeltek le,csak a rendőröket minősití!!miért engedték el,ha részeg volt?kérdezem Én:és mi van akkor ha a kis enye-benye dorgálás után balesetet okoz,csak azért mert a rendőrök azzal engedték el h nem ülhet volán mögé?? hol élünk???”
 • 9. Cipó99 2010. február 14. 10:14
  „Aki hülye legalább azt ne védjétek már!”
 • 8. pecásolvasó 2010. február 14. 08:52
  „Fene sem vergödik vele hogy ö ittasan hogyan töri össze magát , hisz miért olyan barom hogy tilalom ellenére és az ittasság biztos tudatában vezetésre adja a fejét . De itt van a másik probléma hogy ártatlan embereket veszélyeztet az utakon !! ÉS LÁM VAN OLYAN ....KI EZT BÜSZKESÉGGEL MESÉLI!!!!”
 • 7. toxi-2 2010. február 13. 18:34
  „1. bekezdés: ez mikor nem volt így?????????”
 • 6. web 2010. február 13. 17:52
  „addig jár a vízhordó lány a kútra, míg meg nem ------telik a korsó vízzel”
 • 5. james27 2010. február 13. 17:14
  „mire jó az adófizetők pénze...”
 • 4. troppauerhummer 2010. február 13. 16:19
  „Ez hír? A volt rendőr főkapitányt pesten egy nap alatt 2 x kapták el ittas vezetés miatt, nem olvastam a hírekben hogy kattant volna a kezén a bilincs!!”
 • 3. maradando 2010. február 13. 15:24
  „Ezek útán milyen bajban lehetett a szabálytalankodó .Mert azért bilincsbe verve nehezebben megy ám a vezetés !”
 • 2. nyomdasz63 2010. február 13. 15:14
  „mert több arra utaló adat jutott a hatóság tudomására, hogy a szórakozóhelyeken fiatalkorúakat szolgálnak ki alkohollal, dohányáruval, illetve a szórakozóhelyek illegálisan (engedély és a jogdíjak megfizetése nélkül) végeznek zeneszolgáltatást, a jövedéki termékkel kapcsolatos szabályokat nem tartják be, -->-->--> erre elkaptak 1-2 piti drogost,egy lúzer piás sofőrt--az említet szórakozóhelyek tulajdonosi körének + a seggét sem merik megszagolni ! Fontos a statisztika !!!”
 • 1. maug 2010. február 13. 15:09
  „Miért kellett megbilincselni, ha az első alkalommal tovább mehetett? Azért mert dicsekedett? vagy talán közben még többet ivott?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kikotorják a szentesi árokrendszert

Csak beterjesztették Szentes 2010-es költségvetését a képviselő-testület pénteki rendkívüli ülésén,… Tovább olvasom