Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Már tudjuk, ki lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Szentesen

Hivatalossá váltak a hónapok óta keringő félhivatalos információk
A Fidesz Gémes Lászlót nevezte meg szentesi polgármesterjelöltjeként. A bejelentésen Farkas Sándor elmondta, azért esett rá a választás, mert fiatal, dinamikus, de egyben tapasztalt is. – Megyei frakcióvezetőként már letette a névjegyét, sokszor járt el Szentes fejlődése érdekében – emelte ki a térség országgyűlési képviselője.
Fotó: Majzik Attila
A leendő polgármester munkáját Bozó Zoltán mint a város gazdasági fejlesztéseiért felelős alpolgármester segítheti majd. Az üzletember hangsúlyozta, nem mondható el, hogy az utóbbi években nem történt fejlődés Szentesen, ugyanakkor a kérdés jogos: elértek-e mindent, amit a város elérhetett volna? – Szentes nem vette ki a részét az ország gazdasági fejlődéséből. Azon dolgozunk, hogy ne a múltnak, hanem a jövőnek termeljünk, új technikákat, új iparágakat szeretnénk meghonosítani a városban – szögezte le Bozó Zoltán.

Gémes László hangsúlyozta, külső és belső szövetségesekre is szükség van a sikeres városvezetéshez. – Szentesnek a térség motorjának kell lennie, erős szövetségben kell lennünk a környező településekkel. Farkas Sándor révén a kormány támogatására is számítunk, Bozó Zoltán pedig a gazdasági kapcsolatokat hozza. Egy biztonságot, kiszámíthatóságot és jólétet biztosító csapattal szeretnénk Szentes élére állni – mondta el a polgármesterjelölt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többszörös hátrányt küzdött le a mágocsi fiú - Ápoló lett, de munka mellett is továbbtanulna

Többszörös hátrányt küzdött le a mágocsi fiú - Ápoló lett, de munka mellett is továbbtanulna
Kolompár Antal 18 éves nagymágocsi cigány származású fiatal, akit a keresztszülei neveltek fel. A… Tovább olvasom