Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Megnyílt a szentesi fotószalon

Szentes – A fotográfia által két évszázada tanultuk meg megállítani a pillanatot. A kezdeti technikától fényévekre vagyunk, a lényeg azonban maradt: a gép mögött maga az ember – fogalmazta meg nézeteit Szirbik Imre, Szentes polgármestere csütörtökön a XX. Alföldi Fotószalon megnyitóünnepségén.
A polgármester a szervezésben fontos szerepet vállaló Szentesi Fotókörnek a köszönetét fejezte ki.

Az ítésznek felkért Kasza Gábor, Király László György és Szamódy Zsolt Olaf idén 93 alkotó 441 beküldött munkája közül választotta ki a kiállításra szánt közel hatvan képet, illetve a díjazottakat. Első díjat kapott a csongrádi Német Gabriella. Szentesről megosztott második díjas Nagy István, különdíjas Kozma Anita, valamint a kiskunfélegyházi, de a Szentesi Fotókörben tevékenykedő Albert Béla. A tárlaton, amely november 21-éig látogatható, a Csongrád megyei alkotók közül a mindszenti Marton Ferenc és a szentesi Ráfi Dénes fotói is láthatók.

Német Gabriella első díjas lett eredeti látásmódú, bátor képeiért. Fotó: Králik Emese
Német Gabriella első díjas lett eredeti látásmódú, bátor képeiért. Fotó: Králik Emese

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szirbik a közös felelősségről

– Hatodik alkalommal kaptam bizalmat a szavazóktól. Köszönöm nekik, de azok elismerését is szeretném kivívni, akik másra bízták volna a várost – mondta. Tovább olvasom