Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 14°C Még több cikk.

Nem lesz több busz

Szentes - Hétköznapokon a Kiss Zsigmond utcán összesen 51 helyközi járat közlekedik, amely helyi közlekedésre, helyi tarifával is igénybe vehető, a Kertváros lakóinak buszozása tehát megoldott, áll a városháza műszaki osztályának abban a válaszában, amelyet Chomiak Waldemar képviselő korábbi interpellációjára adtak kedden a testületi ülésen.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!
A városatya délelőtt és délután szeretett volna egy-egy járatot beiktatni a körzetben. Erre egyrészt a fentiek, másrészt a becsült évi – adótartalom nélküli – 1,3 milliós pluszköltség miatt nincs lehetősége a városnak. A műszaki osztály részéről azt is hangsúlyozták, hogy a menetrend kialakításakor az iskolába, illetve munkahelyre eljutás lehetősége élvez elsőbbséget, ezzel pedig nincs gond a Kertvárosban. A két új járat a jövő évi tervek között sem szerepel, azt csak akkor veszi fontolóra a város, ha nem kerül pénzbe.

Olvasóink írták

 • 3. makospite 2013. július 08. 15:24
  „Én a közelmúltban több hétvégén délután vagy kora este jártam arra, és azt tapasztalatam, hogy elég sokan érkeznek, illetve indulnak ebben az időben, de közülük sem nyugdíjasok, sem diákok, sem senki más nem használ helyi járatot, mert az egyszerűen nincs.
  Még durvább, hogy vasárnap este Budapestről fél 9 előtt Szentesre érkezve (ezt a vonatot egyébként elég sokan használják) másnap reggelig kellene várni a következő helyi járatra.
  Csoda, ha nem állnak sorba az emberek a helyi buszbérletekért? Ez így nem szolgáltatás.”
 • 2. studyfy 2013. július 07. 10:59
  „Múltkor a vasútállomás postáján volt dolgom. A helyi járat akkor érkezett meg, egy idős házaspár szállt le róla, más senki. A visszautat is láttam. Üresen indult a busz a városba.”
 • 1. makospite 2013. július 05. 21:42
  „Csak a vasútállomásig nem lehet eljutni a Kertvárosból...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bérlők dönthetnek, kell-e a szúnyogirtás

Strandolási időben, amikor rengetegen tartózkodnak a szabadban, rendszeresen megjelenik egy jármű a szentesi tiszai strandon, és meleg ködös szúnyogirtást végez. Tovább olvasom