Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Nyílik a diákpince Szentesen

A két ingatlanról lapunk többször írt. Azokat évekig a Ve-Ga Szövetség használta, Magyartésen nyári táborokat, a Kossuth utcai pincében hetente diákoknak tartottak összejövetelt, időnként rendezvényeket.
– A diákpince hasznosítására 2016-ban kötött szerződést az önkormányzat egy üzemeltetővel. A kormányhivatal is megadta a hozzájárulást. Úgy tűnik, február 18-án nyit a létesítmény – közölte Szentes jegyzője, Sztantics Csaba. – A magyartési táborral kapcsolatban már nincsenek ilyen jó híreim. Előzetes becslések szerint 10 millió forint körüli összegbe kerülne az ingatlan felújítása – mondta.

A két ingatlanról lapunk többször írt. Azokat évekig a Ve-Ga Szövetség használta, Magyartésen nyári táborokat, a Kossuth utcai pincében hetente diákoknak tartottak összejövetelt, időnként rendezvényeket. Az önkormányzattal kötött szerződésük lejárt, a város nem akarta azt meghosszabbítani, a helyiségeket a családsegítő gondjaira bízták. A magyartési ingatlan további sorsa a jegyző szerint most attól függ, hogy az önkormányzat a februárban tárgyalt költségvetési rendeletben megtalálja-e a szükséges forrást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 éves motoros sérült meg egy szentesi balesetben - galéria

90 éves motoros sérült meg egy szentesi balesetben - galéria
Egy 90 éves motoros bácsi súlyosan megsérült, amikor egy személyautóval ütközött össze Szentesen. Tovább olvasom