Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Összeült a szentesi képviselő testület

Nem töltötte tétlenül a szombati munkanapot a képviselő testület, rendes ülésükön beszámolókat hallgattak meg, de döntöttek egy volt polgármester domborműjéről is.
Az ülés elején egy perces néma csenddel emlékeztek meg a nemrég elhunyt 104 éves Palotás Lászlóról és Boglári Nagy László költőről is.

A legutóbbi ülés óta eltelt időszak beszámolójában a polgármester közölte a testülettel a bíróság a Petőfi Szálló ügyében hozott, Szentesre nézve negatív döntését. A csaknem félórás vitában Bujdosó Tamás és Antal Balázs Tibor a polgármester felelősségét igyekezett kidomborítani, Szirbik Imre ezzel szemben kijelentette, az ő lelkiismerete rendben van. Az ügyben a város még nem kapta meg a bíróság részletes indoklását, de szinte biztosan fellebbezni fognak.

A testület meghallgatta a Városfejlesztési Bizottság, a Szentes Városi Szolgáltató Kft., a Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit Kft., valamint a Szentes Városellátó Nonprofit Kft. beszámolóit is, majd elfogadta, hogy Stammer Sándor egykori szentesi polgármestert ábrázoló domborművet helyezzenek el a volt megyeháza előcsarnokában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kertészek tanácskoztak Szentesen

Kertészek tanácskoztak Szentesen
A Délalföldi Kertészek Szövetkezete és a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet konferenciát rendezett. Tovább olvasom