Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Parkolás és építményadó

Szentes - Az önkormányzati érdekeltségű gazdasági társaságok az éves, az Egységes Pedagógiai Szolgálat pedig az 5 éves munkájáról számol be holnap délután 2 órától a képviselő-testületi ülésen.
Az előterjesztésben szerepel a város közlekedési hálózatának, parkolási helyzetének koncepciója, a lehetséges fejlesztések meghatározása. Megvitatják a lakosság egészségi állapotának javítását célzó programot, valamint az építményadó-rendelet módosítását. A városatyák szavaznak arról az átfogó értékelésről, amelyet a szociálpolitikai osztály készített a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról. Napirendre kerül az épített örökség védelmének helyi szabályozásáról szóló korábbi rendelet módosítása, valamint a helyi közösségi közlekedési önkormányzati támogatása.

Olvasóink írták

  • 2. niemand 2011. május 21. 12:31
    „Rég volt, szép volt!-s álom marad.
    A gyermek jóléti és védelmi szavazásnál, remélhetőleg gondoltak a szülők felelősségére és alapvető szülő kötelességekre, és feladatokra is, nemcsak a segélyek emelésére.”
  • 1. Jan_Szentes 2011. május 20. 08:37
    „Ha jól emlékszem a választások idején a fizető parkolás megszüntetése is szóba került! Vagy az már régen volt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napirenden az iskola-összevonás

Kedden tartották a Petőfi-iskolában azt a szülői értekezletet, ahol a városvezetés az intézménnyel kapcsolatos álláspontját ismertette. Tovább olvasom