Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Pásztort indítják Szentesen

Pásztor Antalt indítják képviselőjelöltként a szocialisták és a szabad demokraták a szentesi 12. számú választókerületben. Erre azért van szükség, mert a Munkáspárt kilépése a választási koalícióból felborította az előzetesen egyeztetett névsort.
Megvan a szentesi 12. számú választókerületben is az MSZP és az SZDSZ közös képviselőjelöltje, a szabad demokrata Pásztor Antal személyében – tudtuk meg Demeter Attilától, a szocialista párt helyi szervezetének elnökétől. Mint arról beszámoltunk lapunkban, a két kormánypárt eredetileg közösen indult volna az önkormányzati választásokon a Munkáspárttal, ám nézeteltérés alakult ki közöttük, a Munkáspárt kilépett a választási szövetségből, és önálló aspiránsokat állított. Mivel felborult az előzetesen egyeztetett névsor, így a baloldaliaknak eddig nem volt jelöltjük a 12. számú egyéni körzetben. Lapunk információja szerint ebben a választókerületben hatan méretik meg magukat: Pásztor Antalon kívül a munkáspárti Pap Imre, a fideszes Antal Balázs Tibor, a civil szervezet színeiben Ledó Ferenc, valamint függetlenként Dóczi Margit és Dömsödi József.

Az MSZP–SZDSZ közös aspiránsainak – Demeter Attila tájékoztatása szerint – már összegyűlt az ajánlószelvényük, akárcsak a polgármesterjelöltjüknek, Szirbik Imrének. A kormánypártok megyei listáját Szirbik vezeti, 2. a makói Buzás Péter, 3. a szentesi Szűcs Lajos, 4. a szintén makói Gazdag János, 5. a csongrádi Bedő Tamás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Derekegyház: nőtt a balesetveszély

A sebesség csökkenésére számítottak a derekegyháziak, miután a falu főutcáján megépültek a… Tovább olvasom