Délmagyar logó

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Szentesen lép fel Presser Gábor és Rúzsa Magdi

Szentes - Angyal mellettem címmel Presser Gábor és Rúzsa Magdi ad duettkoncertet a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban december 8-án 19 órakor. A koncertbevétel egy részét a szervező Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány által felkarolt, a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztályán kezelt gyerekek zenei oktatására fordítják.
Egy évvel ezelőtt a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány meghívására Zorán adott nagy sikerű koncertet a szentesi sportcsarnokban. Az előadáson felbuzdulva idén Presser Gábor és Rúzsa Magdi látogat el a Kurca-parti városba egy szenzációs, a két előadó pályáját felölelő, közös dalaikra épülő duettkoncert erejéig.

Ombodi Csilla alapítványi elnöktől, a rendezvény szervezőjétől megtudtuk, az összesen 900 fősre tervezett koncertre a jegyek szépen fogynak, a fellépők menedzsmentje által meghatározott 9990, 8990, illetve 7990 forintos jegyárak kizárólag online vásárolhatók meg.

– Az alapítvány csak a koncertbevétel töredékével gazdálkodhat. Az összeget a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztályán kezelt gyerekek zenei tanulmányaira fordítjuk. Küldetésünk, hogy a 6–9 hónapig kezelés alatt álló gyerekek ne csak hallgassák a zenét, hanem tanulhassák is. Ezért Seres Antal zenész, az alapítvány alapítója és önkéntes segítői heti rendszerességgel az alapakkordokat tanítják meg a gyerekeknek.
Rúzsa Magdi és Presser Gábor duettkoncertjére szépen fogynak a jegyek. A bevételből jótékonykodnak is.
Rúzsa Magdi és Presser Gábor duettkoncertjére szépen fogynak a jegyek. A bevételből jótékonykodnak is.
A kicsi, de 2011 óta jól működő alapítvány e hatékony módszer mellett azt is felvállalta, hogy gitárokat vásárol a gyerekeknek, sőt, a kezelést követő 5 évben az érintettek zenei táborokban fejleszthetik tovább gitártudásukat.

A Délmagyarország hűséges előfizetői a jegyárból 400 forint kedvezményre jogosultak. Kedvezményes jegyek elővételben válthatók a Délmagyarország ügyfélszolgálati irodáiban: Szentesen a Nagy Ferenc utca 3. szám alatt, Szegeden a Szilágyi utcában (a mentőállomással szemben), Hódmezővásárhelyen a Kinizsi utca 27. szám alatt és Makón a Szegedi út 9–13. szám alatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iskola az emeleten, az ovi a földszinten - A derekegyházi intézmény felújításával jól haladnak a mesterek

Az iskola az emeleten, az ovi a földszinten - A derekegyházi intézmény felújításával jól haladnak a mesterek
Derekegyházon egy épületbe költözik az iskola, az óvoda és a bölcsőde. Az átalakítás jelenleg is zajlik. Kívülről már nagyon szép az épület. Tovább olvasom