Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Tőserdő Szépe: családban maradt a korona

Szentes - Idén a tizennyolc esztendős szentesi Nemes Viktória lett Tőserdő Szépe, nyolc évvel korábban a nővére. 2000-ben, húszévesen Krisztina kapta azt a koronát, ami most a húga fejére került.
A két szőke szépség egyedi jelenség a Kurca partján: testvérpár ugyanis még nem nyert errefelé szépségversenyt, ráadásul azt beszélik, a lányok öccse, Nemes Ferenc is igencsak jóképű. Viktóriának Krisztina szurkolt Tőserdőn a nézők között, azt mondta, a zsűriben senki nem tudta, hogy nyolc éve ő lett a győztes. Az ítészek reakcióiból arra a következtésre jutott, hogy Viktória önállóan nyerte el az elsőséget, és nem jelentett előnyt számára az ő korábbi győzelme. Most azonban mindketten nagyon örülnek. Az öltözködés, a smink, a testápolás területén mindent megbeszélnek, és mindketten úgy vélik, hogy a szépség bizonyos szinten adott, a többi pénzbe kerül. Krisztina egy szentesi autókereskedésben dolgozik, Viktória még tanul.

A szentesi Nemes Viktória idén, Krisztina 2000-ben lett Tőserdő Szépe. Fotó: Tésik Attila
A szentesi Nemes Viktória idén, Krisztina 2000-ben lett Tőserdő Szépe. Fotó: Tésik Attila

A lányok elárulták: most mindketten szinglik, Viki épp egy hete szakított a barátjával, ezért neki valódi vigaszt jelent az elsőség. És még az is megeshet, hogy hamarosan Krisztina fejére is korona kerül, reménykedve készül ugyanis a Miss Balaton döntőjére: második kategóriában a legszebb tíz lány közé választották. Abban bízik, hogy a szépségversenyen ismét nagyot domborít.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen étkeznek a rászoruló gyerekek Szentesen

Szentes - A szentesi önkormányzat 281 gyermek étkeztetésére nyert közel 3 millió forint állami támogatást. A vonatkozó kormányrendelet szerint a nyári szünetben azok kaphatnak ingyen ebédet, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak. Tovább olvasom