Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Trükkös lopások és meglovasított traktor Szentesen

Szentes, Eperjes - Trükkös lopás és egy nagy értékű traktorlopás gyanúsítottjait sikerült elfogni és eljárás alá vonni.
Trükkös tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök: a gyanú szerint két szentesi nő csütörtökön az esti órákban egy lakóházba kéredzkedett be, majd az ott lakó idős, közel 90 éves ember figyelmét elterelve 40 ezer forinttal távoztak. A szentesi rendőrök a bejelentést követően, a megadott jó személyleírás alapján rövid időn belül a tolvajok nyomára bukkantak, és elfogták az 55 és a 31 éves szentesi nőt, anyát és lányát.

Mint kiderült: már egyszer korábban is jártak ennél az idős bácsinál, akkor 28 ezerrel távoztak. A fiatalabb nőt - akivel szemben büntetőeljárás van folyamatban - a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

A szentesi rendőröknek egy traktorlopást is sikerült rövid időn belül felderíteniük: egy 20 millió forint értékű traktort loptak el ugyanis egy eperjesi cégtől péntek hajnalban. Az elkövetők frissen szerzett járművükkel azonban nem jutottak messzire, a megyehatárnál árokba borultak, majd egy gépkocsival továbbmenekültek.

Pechjükre a közelben a földeken már dolgoztak, akik igen jó személyleírást adtak róluk, valamint a járműről, mellyel továbbhajtottak. A felderítésben a szarvasi rendőrök is nagy segítséget nyújtottak, így még a nap folyamán sikerült a lopásban részt vevő három kunszentmártoni férfit elfogni.

Egyiküket - aki egyébként eme cselekményét egy vele szemben már folyamatban lévő másik büntetőeljárás hatálya alatt követte el - a rendőrség szintén őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Olvasóink írták

 • 7. qrumpli 2011. július 08. 04:21
  „Nahát!!!!!”
 • 6. rókus1 2010. augusztus 01. 20:06
  „jellemző! !!
  így is tudja mindenki ,hogy melyik népcsoport tagjai voltak....
  erről jut eszembe kis hazánkban milyen is ,hogy nem létezik" cigány bűnözés"!”
 • 5. flexsnake 2010. július 31. 17:07
  „1-3 nem így kell cigányozni.”
 • 4. zero 2010. július 31. 17:04
  „Tényleg megszüntették”
 • 3. KolompárRómeó 2010. július 31. 16:49
  „Úgy látszik, nagyon sok szerencsétlen hátrányos helyzetű szeretett volna az elmúlt napokban az integrációhoz egy kis péézt szerezni, mert a mocskos többségi társadalom nem ad eleget az adóforintokból.”
 • 2. dodó 2010. július 31. 15:55
  „Ha sikerül legyőznöd az előítéleteidet, megérted és elfogadod a kirekesztettek kultúráját.”
 • 1. Falcao 2010. július 31. 15:27
  „A trükkös lopósok véletlenül nem máltai hajótöröttek voltak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem találják a szegvári nő elásott kisbabáját

Eltitkolta terhességét, szülés után pedig elásta az újszülöttet, de már nem emlékszik, hová egy szegvári fiatalasszony. Megkerestük a két gyermeket nevelő anyát, de nem nyitott ajtót. Tovább olvasom