Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Új elnök vezeti a Szentes-Csongrád Rotary Clubot

A Szentes-Csongrád Rotary Club a mozgalomban kialakult hagyomány szerint évente új elnököt választ a csoport irányítására, a 14. éve regnáló helyi szervezet 14. vezetője Tóth Sándorné lett.
Az Elnöki Lánc új birtokosa 2014 óta tagja a mozgalomnak. Lapunknak elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy őt választották vezetővé.

– Hirtelen kicsit megijedtem a feladattól, de egyben nagyon örülök is neki. Az győzött meg, hogy megbíztak bennem, elfogadtak – beszélt érzéseiről az új elnök asszony.
Tyúkanyóként vigyáz a gyerekekre Tóth Sándorné. Elnökként a rotarys tábor lebonyolítása volt az első feladata. FOTÓ: MAJZIK ATTILA
Tyúkanyóként vigyáz a gyerekekre Tóth Sándorné. Elnökként a rotarys tábor lebonyolítása volt az első feladata. FOTÓ: MAJZIK ATTILA
Elnökként elmondása szerint a legnagyobb munka az éves feladatok megszervezése, koordinálása. A fő vonal termé­szetesen továbbra is a jótékonykodás, például a tehetséges fia­­talok támogatása, hogy jó helyre és jó célra kerüljön a segítségük.

– Kicsit tartanak tőlünk, gazdagok gyülekezetének, szabadkőműveseknek meg efféléknek nevezik a rotarysokat, pedig mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. Van, aki többet tett le az asztalra, de így többet is tud adni a közösségnek. Abban vagyunk mások, hogy mi adni szeretnénk az embereknek – fogalmazta meg céljaikat.
A tervekkel kapcsolatban el­­mondta, a korábbi évek színvo­nalának megőrzése a cél, ezen­felül szeretné elérni, hogy a Kurca-parton vagy a Hősök er­­dejében készítsenek egy pihenőhelyet, ahol le lehet ülni, piknikezni, beszélgetni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalandos is lehet a vidéki élet

Kalandos is lehet a vidéki élet
Két fiatal budapesti, Orbán Éva és Váradi Violetta is belevágott a Vidék Kaland Programba. Egy hetet… Tovább olvasom