Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Új fenyőt kapnak Bekéék Szentesen

A szentesi önkormányzat nevében elnézést kért a jegyző a Beke családtól, amiért kivágták a fájukat: a család új fenyőt kap. A házaspár megnyugodva várja a karácsonyt, mondván, a város lépése tisztességes és korrekt.
A házaspár szerint korrekt a város felajánlása. Fotó: Blahó Gabriella
Tegnap a városházán az önkormányzat nevében Sztantics Csaba jegyző elnézést kért a Beke családtól, amiért a város kertészei magánterületükről kivágták a fenyőfájukat.

A jegyző elmondta lapunknak azt is: a családnak átadnak egy új fenyőfát, s felajánlják, hogy a kivágott fa értékében tavasszal sövényt ültetnek az ingatlan határán a város kertészei.

Sztantics emlékeztetett arra, hogy az előző tavaszon a polgári frakció és a baloldali koalíció kertvárosi képviselői egybehangzóan fogalmazták meg a környéken élők igényét a testületi ülésen: szabad átjárást kérnek az erdőszélen. Ezért kezdte meg a város a Hősök erdeje kapujának kialakítását. Az önkormányzat és az általa megbízott cég nem egészen összehangolt munkája miatt történt az a sajnálatos eset, hogy a fát kivágták.

Beke Csaba és felesége, Zsuzsa úgy érzi, az önkormányzat a fölajánlásával korrekt és tisztességes volt velük szemben, köszönik ezt a hozzáállást. A családfő most azon gondolkodik, hogy a hatméteres ezüstfenyő árából nem sövénytelepítést kér a portája határára, hanem szeretné a pénzt felajánlani a Mátéffy utcai óvodának – játékvásárlásra. A házaspár lélekben megnyugodva várja a karácsonyt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan telt az éve?

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó… Tovább olvasom