Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Útlezárás a belvíz miatt Csongrád megyében

Szentes - Lezárták az utat Csongrád megyében a 451-es és 4521-es út csomópontjában. Az utat a rendkívül csapadékos téli időjárás okozta belvíz miatt zárták le.
Lezárta Csongrád megyében a Szentest elkerülő 451-es főút és a Mindszent – Hódmezővásárhely összekötő út csomópontjában található szakaszt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. december 30-án 15 órától. Az utat a rendkívül csapadékos téli időjárás okozta belvíz miatt zárták le.

A terelés, illetve a lezárás a Mindszent és Hódmezővásárhely települést összekötő (4521-es út) mellékút kezdő kilométer szelvényére, a Szentest elkerülő 451-es út és a 4521-es út csomópontjára vonatkozik. A terelés ugyanakkor nem módosítja a 451-es út forgalmi rendjét, csak a 4521-es út felé való eljutás módosult. A közlekedők a régi 4521-es utat használhatják Szentes Berekhát felé ezen a szakaszon, amely jelenleg önkormányzati kezelésben van.

Amennyiben lehetséges lesz és ismét biztonságosan lehet közlekedni ezen a szakaszon, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. újra megnyitja majd az utat a gépjármű forgalom előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felmentés hólapátolás alól: Szentesen az idősekre és a betegekre nem vonatkozna a kötelezettség

Mentesülhetnek a járdasöprés vagy a hóeltakarítás kötelezettsége alól a 70 évnél idősebb vagy a tartósan beteg szentesiek, ha februárban elfogadják a vonatkozó rendelet módosítását. Tovább olvasom