Szépek Szépe 2009

2009.07.29. 20:12

A harmadik kiesett: Ficzere Katalin - online interjú

A Pest megyéből érkezett Ficzere Katalin a harmadik kanyarban esett ki a Peugeot C-Mobil Szépek szépe játékból. A csinos lány nem bánkódik, inkább megpróbálja élvezni a hátralévő napokat.

Delmagyar.hu

- Te érkeztél a legmesszebbről, de most már biztosan olvassák Jászkarajenőn is a delmagyar.hu-t és ismerik a Szépek szépe jelöltjeit.
Ficzere Katalin: - Tudták a falumbéliek, hogy beválasztottak a játékba, büszkék is voltak rám, biztosan szavazatot is küldtek. Tiszakécskén dolgozom, ott is nagyon sok ismerősöm, ők is hívtak telefonon, hogy láttak az interneten.

- Mi kell ahhoz, hogy valaki Szépek szépe lehessen?
Ficzere Katalin: - Kétségtelen, hogy minél több ismerőse van a jelöltnek, annál több szavazatra számíthat. A szépség kevésbé lesz meghatározó, de ez nem is egy hagyományos szépségverseny.

- Melyik feladat tetszett eddig a legjobban?
Ficzere Katalin: - A mai, rallys feladat nagyon bejött, sikerült is elődöntőbe jutnom, azért nem sikerült a fináléba jutnom, mert elrontottam az egyik kanyart és kihajtottam a pályáról. A két vizes feladat is izgalmas volt, a csúszdás azért jobban tetszett.

Szerdai kiszavazás - GALÉRIA
- Mennyire van együtt a csapat, elkezdődtek-e már fúrkálódások?
Ficzere Katalin: - Jó a hangulat, de már érezni a versenyhelyzetet. Vannak kisebb klikkek, akik jobban megvannak egymással, de azért senkivel sem éreztetik, hogy nem ide való.

var so = new

SWFObject("http://csp.picsearch.com/players/mediaplayer.swf?playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DiI1r7tvXyvahB1Lb-uVvGJXmVkJ7xjY-1vQCNrXc5Ftu_e_0vFVoiCfRCvLhYvaWhoQRfFYh5sW8d9O4rfG7KxmFambPJSu3H3f9Rgd1zwFsPa3Sqzd3Rw&fullscreenpage=fullscreen%3Fpermaid%3Db1SpmXjzc9yTVfQzuihC4Q&fsreturnpage=main%3Frequest%3Dframe%26permaid%3Db1SpmXjzc9yTVfQzuihC4Q&repeat=list&allowfullscreen=true&", "mediaplayer", "320", "277", "8", "#F5F5F5");

so.addParam("quality", "high");

so.addParam("width", "320");

so.addParam("height", "277");

so.addParam("allowScriptAccess", "always");

so.addParam("allowFullScreen", "true");

so.write("b1SpmXjzc9yTVfQzuihC4Q");

// ]]>

Szerdai kiszavazás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!