Szépek Szépe 2009

2009.07.25. 18:47

Koktéllal és csobbanással kezdődött a játék

Szépek szépe - Ledobták pólóikat és csobbantak az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő egyik élménymedencéjében a szépségek: a mai bemutatkozó bulival elkezdődött a Peugeot C-Mobil Szépek szépe játék, melyben 8 lány 7 napon át 24 órában versenyez.

Delmagyar.hu

- Ha közelebb jöttök, összegerjedünk – figyelmezette két fiatalember a fürdőruhában érkező szépségeket: elkezdődött ma délelőtt a delmagyar.hu online valóságshow-ja. 8 lány 7 napon át 24 órában versenyez a Peugeot C-Mobil Szépek szépe címért az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

A lányok 11 körül érkeztek a fürdőbe, és rögtön birtokba is vették az élménymedence kellős közepét. A fürdőzők összesereglettek a vízi oázis körül, itt Dudás Zita, Csongrád megye legszexisebb sportolónője, valamint Horváth Levente és R. Tóth Gábor újságírók mutatták be a szép számú nézőseregnek az elbűvölő lányokat. Sorban a porondra szólították Aradi Gabriellát, Benák Tündét, Dobó Katicát, Fekete Beátát, Ficzere Katalint, Meixner Nikolettet, Nagy Adriennt és Rázsó Zsófiát.

Bemutatkozó party az Erzsébet Gyógyfürdőben - KÉPGALÉRIA


Rövid bemutatkozás után a lányok máris ledobták pólóikat, s az élménycsúszdán aláereszkedve Vénuszként emelkedtek ki a habokból. Hűha – hallottuk egyre több férfiembertől, amint elhaladtak mellettük a vízcseppektől nedves testek. Kvázi megkezdődött tehát az összegerjedés: a lányok ajándékokat osztottak a látogatók között – mintegy 100 darab Délmagyarországot –, majd jött a nyereményjáték, a lappal és a delmagyar.hu oldallal kapcsolatos kvízben intersportos frizbi járt a nyereményekért. A szépségek ezután megebédeltek a 4-es vendéglőben – rántott hús, zöldséges krumpli és saláta volt a menü –, majd újfent a habok és hullámok következtek: késő délutánig fürdőztek, beszélgettek a vendégekkel, koktélokat szürcsölgettek a medencében – a pina és a strawberry colada is előrevetítette: édes napok várnak azokra, akik figyelik majd az online valóságshow-t. Holnap a lányok beköltöznek szállásukra, a Garabonciás Diákszállóba, hétfőtől pedig jönnek a vizes feladatok!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!