Szépek Szépe 2009

2009.09.13. 09:48

Indián nyárban fürdőztek a Szépek Szépei

Horgászással és mini golffal ütötték el az időt a Peugeot C-Mobil Szépek Szépe jelöltjei az Indián nyár a Szikin elnevezésű rendezvény első napján. Vasárnap a gyerekeket várják a szervezők a Csú-Sziki kalandparkba. Száz csemete ingyen próbálhatja ki az akadályokat.

Delmagyar.hu

Popsira feszülő laza ruhácskákban illegtek be a Sziksósfürdőbe tegnap a delmagyar.hu online valóságshowjának jelöltjei. A lányokat valóban indián nyár várta: remek idő, kellemes víz fogadta őket a Kiskundorozsma mellett idilli környezetben megbúvó strandon. A lányok mindjárt neki is estek egy-egy jégkrémnek, miközben fürdőztek a napsütésben. Kora délután mini golffal ütötték el az időt. A házi bajnokságban a lányok közül Nagy Adriennek és Dobó Katicának sikerült a legkevesebb hibával végigjutni a 12 pályán. A Szépek Szépe játék győztesének, Benák Tündének ezúttal nem volt szerencséje, pedig barátja hasznos utasításait is megfogadta: két kézzel, laza csuklóval ragadta meg az ütőt - a golyó azonban sokszor megmakacsolta magát, csak nem akart megpihenni a lyukban. Katica ellenben nem taktikázott, a pózokra sem fordított gondot, mégis sikerrel bújtatta el a golflabdákat.

Minigolf a Szépek szépe jelöltekkel - KÉPGALÉRIA

Az úri sportág után a horgászásnak sem tudtak ellenállni a lányok. A Sziki horgásztaván sorra dobálták vízbe a szereléküket, de egy huncut halat sem sikerült kiemelniük. Tóth Ferenc, a Sziki Horgász Egyesület mindenese sietett a segítségükre: egy tenyérnyi keszeget akasztotta a horgukra, így mégiscsak akadt zsákmány, amivel már pózolhattak a kamera előtt. A delmagyar.hu arcának, a Szépek Szépe játékunk társműsorvezetőjének, a búvárúszó Dudás Zitának nem volt ismeretlen a vizes környezet, mégis félelem ült az arcára, amikor az apró halacskát adtak a kezébe. A lányoknak végül nem sikerült elegendő halat fogniuk a vacsorához, de hála a Csepp a tengerben vendéglő tulajdonosának, Németh Jánosnak egy finom hallével csillapíthatták étvágyukat. A vacsorát egy-egy édes palacsintával koronázták meg a Sziki pajta terülj-terülj asztalkáján.

Indián nyárban fürdőztek a Szépek Szépei


A találkozó igazán családias hangulatban zajlott, ugyanis a lányokat elkésérték a párjaik is, akik hasonló lelkesedéssel golfoztak, horgásztak és faltak, mint csinos barátnőik.

Horgászás a Szikin - GALÉRIA

Aki még szeretné élvezni a remek környezetet és az indián nyarat, annak érdemes kilátogatni a Szikire, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. jóvoltából ugyanis a hétvégére kedvezményesen lehet bejutni a fürdő területére: a 14 év alatti gyerekek után nem kell fizetni, a felnőtteknek a kedvezményes belépők 400 forintba kerülnek.

delmagyar.hu kalandpark gyerekeknek

A delmagyar.hu gyermek kalandpark versenye vasárnap 9-12 óráig tart. 100 gyermek két korosztályban (5-9 és 10-14 éves) ingyen használhatja a Csú-Sziki kalandparkot. Az első száz gyermek jelentkezését tudjuk elfogadni, regisztráció 8 órától folyamatosan a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!