Szépek Szépe 2009

2009.09.12. 13:58

Kifutón a Szépek szépei

A kifutón is megmutatták bájaikat a Peugeot C-Mobil Szépek szépe online valóságshow jelölltjei. Az EzerArc modellügynökség és a delmagyar.hu közös divatbemutatójára sokan voltak kíváncsiak a Virág Cukrászda teraszán.

Delmagyar.hu

Hamar felforrósodott a hangulat péntek este az EzerArc és a delmagyar.hu közös divatbemutatóján: ki ülve egy fagylalt mellett, ki állva gyermekével a nyakában figyelte hogyan mozognak a csinosabbnál csinosabb lányok a kifutón. Nagy tetszést arattak a gyönyörű menyasszonyi ruhákban felvonuló modellek, de igazán akkor forrósodott fel a hangulat, amikor Boldizsár Kata, a Rádió Plusz bájos műsorvezetője, az est háziasszonya színpadra szólította a Szépek szépe játékunk jelöltjeit, a győztes Benák Tünde vezetésével.

A publikum nagy tapssal köszöntötte a lányokat, akik nem sokkal később - a kisestélyi után - már farmerban pózoltak. Az EzerArc csinos modelljei is kitettek magukért: látványos produkcióval szórakoztatták a nagyérdeműt.

Szépek szépe és Ezerarc divatbemutató a Virág cukrászda teraszán - GALÉRIA

A show szombaton este fél hattol és fél nyolctól is megismétlődik. Vasárnap pedig 18.30 órakor kezdődik az EzerArc divatbemutatója a Virág Cukrászda teraszán. Ezúttal már a Szépek szépe jelöltek nélkül, ám profi hastáncosokkal.

Kifutón a Szépek szépei

A ruhákat az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon, a Jeans Bank, a Pláza főutcáján található Mona Liza, a Kinder trend, a Woodoo, a Missy Jeans, az Amnézia, a Global Jeans Outlet, a Women női divatáru és a Merilyn biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!