Szépek Szépe 2009

2009.11.29. 09:44

Az Anna fürdőben kényeztettük a Nap Szépe-lányokat

A szegedi Anna fürdővel közösen rendeztük meg első Nap Szépe napunkat. A medencék, a szaunák és a pezsgőfürdők mellett az iszappakolást is kipróbálták a lányok.

Németh Norbert

Felhívásunkra két hét alatt rengetegen jelentkeztek, közülük öt lányt választottunk ki, hogy Dudás Zita – Csongrád megye legszebb sportolónője – és Adri – a delmagyar.hu Szépek Szépe 3. helyezettjével- közösen töltsenek egy napot a wellness jegyében a szegedi Anna fürdőben.

A Kalocsáról érkező Adrienn, a makói Bogi, a szegedi Dorottya, Renáta és Dzsenifer galériáit és bemutatkozó videóit hétfőtől egy héten át megtalálhatják Nap Szépe rovatunkban.

Nap Szépe nap az Anna fürdőben - KÉPGALÉRIA

A medencék, szaunák és pezsgőfürdők birtokbavétele után Herbut Márta segítségével a lányok kipróbálhattak több gyógykezelést is. Dudás Zita 50 fokos hévízi iszappakolást kért térdére és bokájára. Mint megtudtuk, az iszap jótékony hatással van az izületi problémákra. A 20 perces kezelés nyugtató hatását jól mutatta, hogy Zita néhány perc alatt álomba szenderült.

var so = new

SWFObject("http://csp.picsearch.com/players/mediaplayer.swf?playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DivL_EEb9eFkEfi10sGLzfHnOmUASi8MymrZ3g0VGGiR0oQGt8oReXRcIA_LnPMPH23cF5J1kE_YwRcma5VpcxoDa1gu2WIFmbJgE12CdGzI-WwCpHE9KwA&fullscreenpage=fullscreen%3Fpermaid%3DXXQvQQjXaU_CZ6g5pDdvag&fsreturnpage=main%3Frequest%3Dframe%26permaid%3DXXQvQQjXaU_CZ6g5pDdvag&repeat=list&allowfullscreen=true&", "mediaplayer", "320", "277", "8", "#F5F5F5");

so.addParam("quality", "high");

so.addParam("width", "320");

so.addParam("height", "277");

so.addParam("allowScriptAccess", "always");

so.addParam("allowFullScreen", "true");

so.write("XXQvQQjXaU_CZ6g5pDdvag");

// ]]>Nap Szépe nap az Anna fürdőben

Szépségeinknek ugyan nincsenek izületi problémáik, a víz alatti sugármasszás és az elektromos impulzusok nyújtotta élvezeteknek mégsem tudtak ellenállni. Búcsúzóul a Bódi István gyógytornász által vezetett tornával adóztunk az egészséges életmód oltárán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!