Szépek Szépe 2010

2010.09.07. 21:28

Búvárkodás és tengerparti romantika Orebicsen - a legszebb szépséggel

Szeged - Horvátországban nyaralt a Peugeot C-Mobil Szépek szépe 2010 online valóságshow nyertese. Regi megismerkedett a búvárkodással, és rengeteg romantikus pillanatot élt át barátjával, Dezsővel.

Kovács Kriszta

Hazaért horvátországi nyaralásából Varga Regina, a Peugeot C-Mobil Szépek szépe 2010 online valóságshow győztese. A delmagyar.hu játékában legtöbb szavazatot összegyűjtő Regina jutalma egy egyhetes horvátországi nyaralás volt két fő részére Orebicsen, a Top Tours felajánlásával. Budapestről, busszal utaztak a mediterrán településre, Regit barátja, Zengő Dezső kísérte el az útra.

A tengerparttól három percre volt a szállásuk, egy második emeleti, takaros kis apartman. - Ha nagyon akartunk, elláttunk a tengerig is - mosolygott Regi, miközben nyaralásról szóló emlékeit mesélte az egyik szegedi kávézó teraszán. - Az út egy kicsit hosszú volt, de mivel előző nap dolgoztam, végigaludtam. Mikor megérkeztünk, lepakoltuk a cuccunkat és rohantunk a tengerpartra - mesélte a szépség.

Vasárnapra kellőképp kipihenték magukat, hétfőn is egész nap strandoltak. Az utazás során megismerkedtek egy helyes, pesti párral, Annával és Péterrel, akik ráadásul hivatásos fényképészek - éppen ezért rengeteg profi kép készült Regiékről a nyaralás során. Bejárták Orebicset, sétáltak a macskaköves utcákban, megpihentek a település pici kikötőjében, és egy kisebb hajókiállítást is felfedeztek a közelben. Nagyon megtetszett nekik a hangulatos, mediterrán helység.

Felvételek Regiék saját fotóalbumából. (galéria)


Kedden ünnepelte Regina a 22. születésnapját - Dezső különleges estével készült erre az alkalomra. Az egész napos strandolás után este egy romantikus vacsorával lepte meg kedvesét Dezső, majd egy pár percre rábízta a szépséget Annára, hogy előkészítse a meglepetést: a tengerparton mécsesekkel szegélyezett utat épített Reginek, a végén egy nagy mécseskörrel - ide helyezte a pokrócot. Bekötötte Regina szemét és a mécsessel kirakott út elejére kísérte - amikor Regina meglátta a romantikus meglepetést, tátva maradt a szája.

Mikor leültek a homokos partra terített takaróra, Regi pici kavicsokból kirakta közös szlogenjüket: örökké, plusz két nap. Ekkor vették csak észre, hogy egy kisebb csoport gyűlt össze körülöttük, végignézve a romantikus pillanatokat. Végül Dezső átnyújtotta az ajándékot: egy csodaszép Swarovsky gyűrűt - ezt Regi rögtön meg is mutatta nekünk a kávézó teraszán. Nehéz volt eldönteni, hogy Regi szeme vagy a kristály csillog szebben. - Szépnek csak szépet lehet adni - tette hozzá gyorsan Dezső, majd továbbmesélték az estét. Sokáig borozgattak, beszélgettek a tengerparton - a végére a pesti pár is csatlakozott hozzájuk.

Rengeteg romantiks pillanatban volt részük. (galéria)


- Majdnem minden nap búvárkodtunk, nagyon élveztem a víz alatti világ felfedezését - árulta el Regina. Dezső már régóta űzi ezt a sportot, most barátnőjének is megmutatta a tenger mélyén rejlő szépségeket. - Ekkora halak úszkáltak körülöttünk - mutatták a kezükkel a méretet, körülbelül 30-40 centi hosszúak lehettek. Reginának tetszettek a pici, átlátszó rákok és egy alkalommal talált egy piros tengeri csillagot is - amit, miután megcsodálták, visszatettek a vízbe, nehogy kiszáradjon.

Az egyik nap áthajóztak Curzolára - állítólag itt született 1254-ben Marco Polo. Sétálgattak a gyönyörű óvárosban, rengeteg fényképet készítettek a naplementében. Sokat fagyiztak, finomakat ettek, napoztak és élvezték az észak-dalmáciai nyár összes pillanatát. Rengeteg emlékkel tértek haza, majd a valóságba: Regiékre várt a munka és persze az egyetem is megkezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!