Szépek Szépe 2010

2010.09.04. 09:57

Világmárkás napszemüveget kaptak a Szépek szépei

A napszemüveg a nyár egyik alapvető kelléke. Az Erényi Optika jóvoltából most már a Peugeot C-Mobil Szépek szépe online valóságshow versenyzői, Csilla, Szabri és Betti is büszkélkedhet egy-egy csinos darabbal.

Kiss Adrienn

Bár a játéknak vége, a Peugeot C-Mobil Szépek szépe lányai továbbra is élvezhetik annak előnyeit. A harmadikként, negyedikként és ötödikként kiesett szépségeket az Erényi Optika egy-egy márkás napszemüveggel ajándékozta meg.

Rögtön kiderült, hogy a lányok mind nagy rajongói a világmárkáknak és az ízléses daraboknak, de mint mondták, eddig még nem találták meg a nekik való, tökéletes napszemüveget, ezért különösen örültek nyereményüknek.

Lányok az Erényi Optikában - KÉPGALÉRIA


Csilla és Szabrina ugyan kicsit szkeptikusan állt hozzá a próbálgatáshoz, mivel állításuk szerint, számukra nagyon nehéz jó szemüveget találni. Hamar kiderült azonban, hogy az Erényi Optika felkészült csapatának semmi sem jelent akadályt, a hozzáértő szemek ugyanis mindenkinek megtalálták a legelőnyösebb darabot. Mindhármuknak más fazon állt jól, Betti a sportosabb, nagyobb típusú szemüvegeket preferálta, Szabrinak a barna színű, szögletesebb darabok tetszettek, míg Csillához a világosabb lencséjű, aviátor szemüvegek illettek a legjobban.

A bőség zavarában a lányok alig tudtak dönteni, így majd egy órát töltöttek az üzletben, a szebbnél szebb napszemüvegek között válogatva. – Jó munkához idő kell - mondták mosolyogva a szépségek, akik jeges teát szürcsölgetve szinte az összes darabot felpróbálták, gyakran kikérve az eladók és egymás véleményét is. Hosszas eszmecsere és tépelődés után végre mindegyikük megtalálta a rájuk öntött, tökéletes szemüveget: Betti egy barna lencsés Givenchy, Szabri egy fekete Vouge, Csilla pedig egy világosabb lencséjű Ray Ban pilóta szemüveg mellett döntött.

Lányok az Erényi Optikában
Aki követné a lányok példáját, az ne habozzon betérni valamelyik szegedi Erényi Optikába, hiszen a világmárkás napszemüvegek most 20-70 százalékkal kedvezményesebben várnak mindenkit. A pénztárcakímélő ajánlatokat azonban nemcsak a napszemüvegek szerelmesei élvezhetik, hanem az idősebb korosztály és a gyerek is. Az előbbieknek kedvezve most 40 százalékkal csökkentették a multifokális lencsék árát, míg az iskolakezdési akció keretében minden gyermek szemüvegkeretre 20 százalék kedvezményt adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!