Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Két hétig nem koncertezik a Simple Plan - a SZIN-re se jönnek

Szeged - A kanadai Simple Plan együttes énekese, Pierre hangszálai augusztus 7-én, az együttes koreai fellépésén dagadtak be. Az énekes koreai és kínai orvosai azt tanácsolták neki: tartson szünetet, amennyiben szeretné elkerülni, hogy hangszálai visszafordíthatatlan károsodást szenvedjenek.
Az együttes kéthetes szünetet tart turnéjában, ebben a szünetben Pierre egyáltalán nem használhatja hangszálait és gyógyszeres kezelést is kap annak érdekében, hogy minél jobban meggyorsítsák a gyógyulás folyamatát. Ha a kezelés sikeres, akkor a Simple Plan néhány hónapon belül ismét színpadra állhat. Rosszabb esetben viszont Pierre hangszálait meg kell műtenie az orvosoknak, ami jóval nagyobb kényszerszünetet jelent majd a zenekar életében.

- Aggodalomra semmi ok, rendbe fogok jönni, remélhetőleg a műtét nélkül is - üzente Pierre a rajongóknak. "Minden rajongótól szeretnék bocsánatot kérni, azoktól, akik számítottak arra, hogy találkoznak velünk. Ígérem, bepótoljuk! Megértéseteket és együttérzéseteket köszönöm!"

A Simple Plan lemondta a SZIN-es fellépést.
A Simple Plan lemondta a SZIN-es fellépést.

- Nehéz döntést kellett hoznunk, de kénytelenek vagyunk most erre, a zenekar hosszútávú érdekében - mesélt az énekes arról a pillanatról, amikor az orvosok lehetőségeiről tájékoztatták.

Az együttesnek, a magyarországi turnéállomáson kívül, ausztriai, svájci, spanyolországi, franciaországi, kínai és japán koncerteket kellett lemondania.

Olvasóink írták

 • 3. daimler 2011. augusztus 17. 02:11
  „Távol álljon tőlem mindenféle aljas trollkodás és káröröm, de az erre a hírre érkező reakciók mennyisége híven tükrözi, hogy mennyire komoly érdektelenség övezi ebben a körben a SZIN egyik húzónevének kikiáltott zenekart ill. a fellépés elmaradásának hírét. Az érdektelenség pedig önmagáért beszél.
  Rendkívül gyengére sikerült az idei program, és attól tartok, a szervezők eljutottak a felismerésig, miszerint a "fesztivál" szó önmagában vonzó programot generál, és teljesen mindegy, milyen fellépőket hívnak meg. Amíg szabad lesz a tér és hideg a sör, addig a szervezők is megtalálják azt a réteget (tudom, te egyszerűen csak kimész partizni egyet a haverokkal és nem filozofálsz. Mindenki ezt teszi, hidd el, én is.), aki ki van éhezve egy nagy nyári hepajra, vagy a brandre, amit a SZIN szedett össze magának az elmúlt 40+ évben.
  És én ezt tartom nagy bajnak. A baj a vevők igényszintjével van. Az már csak szimpla biznisz, hogy erre a békaperspektívára egy egész iparág épült rá. Én csak remélni tudom, hogy hamarosan a bogyójukhoz kapnak ezek az emberek és elkezdik kapisgálni, hogy ideje volna szintet lépni.”
 • 2. turboman 2011. augusztus 16. 16:10
  „Igen, a JackDanimalZ!”
 • 1. jack 2011. augusztus 15. 19:11
  „Jön valaki helyettük???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új helyszínek a SZIN-en

SZINdizájn Part és Zöldplacc – augusztus 24-én ezzel a két új zöld programhelyszínnel nyit a Szegedi Ifjúsági Napok. Tovább olvasom