Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

SZIN: Program nincs, fellépők vannak

Szeged – Bár pontos programja még mindig nincs az idei SZIN-nek, néhány fellépő nevét már közölték a szervezők.
„Mind hazai, mind pedig külföldi fellépőkkel továbbra is gőzerővel zajlanak az egyeztetések és a megállapodások, innentől kezdve tehát folyamatosan közöljük a már biztosnak mondható neveket" – olvasható a 2014-es Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) szervezői által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben. Pontos programja tehát még mindig nincs a SZIN-nek.

Vendéglátós szervezi

Mint korábban megírtuk, a fesztivált a város önkormányzati cége, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. nem tudta nyereségesen megrendezni, ezért a 2014-es SZIN szervezési jogait a szegedi, éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozó Tiszaparty Rendezvényszervező Kft. vette meg.
A közleményben azt írják, brit slágergyárossal, az Example-lel startol a Szegedi Ifjúsági Napok. Az angol énekes, rapper és producer mellett fellép még a SZIN-en a hét, Ausztriában élő orosz muzsikus, a Russkaja, valamint a hazai zenei élet több meghatározó fesztiválzenekara. Fellép többek között a Punnany Massif, a 30Y, a Subscribe, a Csík Zenekar, a Honey Beast, a New Level Empire és még sokan mások.

Idén a tavalyi Tisza Színpad átalakul Party Arénává, ahol ismert hazai és külföldi sztár dj-k és elektronikus zenei produkciók szórakoztatják a közönséget. – A tavalyi felmérésekből kiderült, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a koncertek utáni szórakozási lehetőségekre. Kisebb buli helyszíneket is tervezünk a hajnalig tartó szórakozás színvonalas lebonyolítására – mondta Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője.

A szóvivő hozzátette, a Szegedi Borfesztiválon május 16. és 25. között villámakciók keretében akciósan 10 ezer forintért vásárolható meg a SZIN bérlet a SZIN standjánál. A bérletek értékesítése május 16-án indul.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vendéglátós szervezi az idei SZIN-t

A szegedi, éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozó Tiszaparty Rendezvényszervező Kft. vette meg a 2014-es SZIN szervezési jogait. Tovább olvasom