Színes hírek

2007.01.05. 15:19

A padlón keresztül lőtték le a szomszédot

Szerencsétlenül sikerült a szilveszter éjszakája egy norvég nő számára: a fölötte lakók addig viháncoltak egy puskával, hogy az elsült, és a padlón keresztül eltalálta a golyó.

Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a hihetetlen szilveszteri balesetet egy oslói asszony – mindössze a karján találta el az a golyó, amelyet felső szomszédai a padlón keresztül eresztettek bele. Az asszony szomszédainál ugyanis buli volt, és az évzáró mulatságban olyan magasra hágott a hangulat, hogy a tulajdonos, akinek vadászengedélye van, meg akarta mutatni a puskáját a meghívottaknak.

A vadászpuskában azonban töltény is volt, és a hadonászó vendégek közül egyszer csak valaki elsütötte – az előírást betartva, lefelé fordított csővel. A történtekre senki nem számított: a padló átszakadt, és a golyó egyenesen az alant üldögélő asszony karjába fúródott. A vidám társaság ugyan hajlandó kártérítést fizetni a nőnek az elszenvedett balesetért, ám nem ússzák meg ennyivel az ügyet: a rendőrségen kell felelniük a figyelmetlenség miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!