Színes hírek

2007.01.25. 15:19

A Take That tagjai legszexisebbek a brit nők szerint

Nem kis meglepetéssel végződött az egyik brit női magazinban megrendezett szavazás, hiszen a brit hölgyek a Take That együttes tagjait választották a világ legszexisebb férfijainak. A dobogóra felfért még az új James Bond, Daniel Craig és Johnny Depp.

Tízezer, átlagosan 28 éves nő vette a fáradtságot, hogy szavazzon az általa a világon legszebbnek tartott férfiakra a New Woman magazin felkérésére.

A voksolás nem kis meglepetéssel zárult, hiszen a legtöbb szavazatot a tavaly visszatért "fiú"banda, a Take That tagjai kapták.

A The Sun a végeredmény kapcsán megjegyzi: a 90-es évek egyik legsikeresebb együttesének tagjai a koncerteken tánc közben inkább emlékeztetnek az Alul semmi (Full Monty) főhőseire, mint évtizeddel ezelőtti önmagukra.

A legjobb tízbe egyébként nem fért be a hasonló listák korábbi állandó szereplője, David Beckham sem, aki csupán 20. lett - holott aligha lett csúnyább az elmúlt egy-két évben.

A lista érdekessége még, hogy a tavalyi győztes Brad Pitt idén csak 7. lett.

A tíz legszexisebb férfi

1. Take That tagjai (tavaly helyezetlen)
2. Daniel Craig (8.)
3. Johnny Depp (4.)
4. Orlnado Bloom (3.)
5. Jake Gyllenhaal (2.)
6. George Clooney (11.)
7. Brad Pitt (1.)
8. Matt Willis ( - )
9. Robbie Williams (13.)
10. Justin Timberlake (36.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!