Színes hírek

2007.01.30. 15:19

Barátnője helyett unokaöccsével hált a részeg nagybácsi

Valószínűtlen, hogy még egyszer rokoni látogatásra hívják azt a nagybácsit, aki a spanyolországi Malagában, részegségében összetévesztette unokaöccsét barátnőjével, és nála próbálkozott behatolással.

A bíróság öt év börtönbüntetésre ítélte az 53 éves férfit unokaöccse szexuális zaklatása miatt. Az ecuadori származású bácsi szilveszterezni érkezett unokatestvéréhez és annak családjához. Miután megvacsoráztak, és éjfélkor elfogyasztották a tradicionális 12 szőlőszemet, a férfiak hajnali négyig tartó sörözésbe kezdtek. Pár óra pihenő után délelőtt ugyanott folytatták, ahol abbahagyták.

Miután már moccanni sem bírtak, annyira berúgtak, úgy döntöttek, lepihennek a nappaliban. Külön ágyba feküdtek, ám körülbelül másfél óra múlva a pórul járt rokon arra ébredt, hogy nadrágja letolva, és irtóztatóan fáj a feneke. Nagybátyját, aki rajta feküdt, arrébb lökte, majd kirohant a konyhába és felkapott egy nagykést, hogy bosszút álljon. Felesége fogta le, és ő szólította fel a vendégszeretetükkel visszaélő rokont az azonnali távozásra.

Ám az áldozat végül nem hagyta elfutni a bűnöst, és ott tartotta, amíg a rendőrség kiérkezett. Bár nekik szégyellte elmondani mi történt, az orvosi vizsgálat bizonyította, hogy megerőszakolták. A vádlott azzal védekezett, hogy kiment vizelni, és azután eltévesztette az ágyat is, meg a benne alvót is, azt hitte, barátnője fekszik mellette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!