Színes hírek

2007.01.04. 15:19

Meztelen nőt találtak a nappalijukban

Az ünnepek mindig sok szép pillanatot és meglepetést tartogatnak, amit aztán mesélhetünk unokáinknak. Egy kanadai házaspár például egyik reggel egy gyönyörű meztelen nőt talált a nappaliban.

A múlt hét pénteken hajnali négy óra tájban egy kanadai házaspár furcsa zajokra ébredt. A hangok nyomába indultak és legnagyobb meglepetésükre igen furcsa látvány tártult a szemük elé.

Félreértések elkerülése végett: nem a Mikulást, hanem egy 25 éves meztelen nőt találtak a lakás közepén. Ha ez önmagában még nem is lenne olyan különös, érdekes adalék, hogy a hölgyet egyikük sem ismerte, és mind a mai napig fogalmuk sincs arról, hogyan juthatott be a lakásukba.

Ráadásul ezekre a kérdésekre a fiatal hölgy sem tudott választ adni, mert nem igazán volt tudatánál. Az illuminált meztelen "tündért", akit a jelek szerint nem bántalmaztak, egy közeli kórházba szállították józanodás céljából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!