Színes hírek

2007.01.13. 15:19

Négy év után találták meg az elrabolt fiút

Megtaláltak két eltűnt amerikai fiút pénteken a rendőrök, akik közül az egyik már négy éve volt fogva tartva egy emberrabló lakásában St Louis közelében. A két gyerek jól van, és már mindketten újra találkozhattak szüleikkel.

A 15 éves Shawn Hornbeckre egy másik gyerek után kutatva bukkantak rá a rendőrök egy emberrabló lakásában.

A rendőrök a hétfőn eltűnt 13 éves Ben Ownby után nyomozva jutottak el a 41 éves emberrabló lakására, ahol meglepetésükre megtalálták a most már 15 éves Shawn Hornbecket is, akinek még 2002-ben veszett nyoma. A két gyereket megtalálásuk után kórházba szállították, de mindkettőjük állapota kielégítő volt.

Hornbeck 11 évesen tűnt el: utoljára St.Louistól száz kilométernyire lévő otthonuk közelében látták biciklizni. Eltűnése után nagy erőkkel keresték a fiút, de akkor semmilyen nyomot sem találtak.

A 13 éves Bent hétfőn látták utoljára, mikor leszállt az iskolabuszról. Egyik osztálytársa látott egy fehér furgont a környéken, és ez alapján sikerült a rendőröknek eljutni Michael Devlin lakására, ahol fogva tartotta a gyerekeket. A férfit egyelőre csak emberrablással vádolják, de még újabb vádakat is emelhetnek ellene, közölte az érintett ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!