Színes hírek

2007.01.04. 15:19

Öngyilkos lett a bánatos spániel

A hihetetlen eset a chilei fővárosban történt: kedvenc játszótársának halála annyira nagy hatással volt egy spánielre, hogy bánatában kiugrott az ötödik emeletről.

Másfél évvel ezelőtt egy chilei házból eltűnt egy cocker spániel, és később kóbor kutyák támadtak rá. Egy asszony, miután nem sikerült megtalálnia az eb gazdáját, magához vette a beteg kutyust, akit Brunónak nevezett el. A nő, férjével és gyermekükkel együtt kényeztette Brunót, aki hamarosan a család kedvencévé vált. Később elköltöztek, és a spániel a környéken összebarátkozott egy nőstény ebbel, akit később halálra gázolt egy autó. Két nappal később Bruno bánatában kivetette magát az ötödik emeleti lakás erkélyéről.

Daniela Navarrete, állatorvos szerint az állatok éppúgy lehetnek depressziósak, mint az emberek, néhányukat gyógyszerrel is kezelik. Bruno haláláról ezzel szemben azt mondta: nem merné azt állítani, hogy a kutya öngyilkosságot követett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!