Színes hírek

2007.01.24. 15:19

Szellentésfogó nadrág a szélgörcsös napokra

Egy amerikai cég olyan alsónadrágot dobott a piacra, ami megtartja az ember által eregetett kellemetlen szagokat. A gyártó cég internetes oldala szerint az eddigi mintegy tízezer vásárló szerint a termék tökéletesen működik.

Buck Weimer, az alsónadrágot kifejlesztő Under-Tech cég elnöke elmondta, hogy a nadrágba többrétegű cserélhető nemezből, üveggyapotból és szénből készült szűrőt raktak, ez ejti csapdába a szellentés során kiszabaduló gázokat. Weimer szerint az alsónemű tökéletes védelmet nyújt a szagok ellen.

"Mi magunk is rengeteget viccelődtünk vele, de kétségünk sincs afelől, hogy ez egy komoly termék, amelynek rendeltetése van. Az ember akárhol viselheti, ha éppen szélgörcsös napjai vannak, ágyban, munkahelyen, társasági eseményeken, utazás közben, repülőn" – sorolta termékének előnyeit a féri.

Az alsók hermetikusan zártak, a deréknál és a lábaknál pedig egy rugalmas anyag gondoskodik a szigetelésről. A nadrág mosható, a szűrőbetét pedig cserélhető, persze erre csak hónapok után van szükség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!