Színes hírek

2007.11.25. 14:15

Csillag születik: 10 produkció folytathatja a jövő héten

Pénteken este lezárult a szavazás, a műsor elején pedig kiderült, ki az a szerencsés kiscsillag, aki átveheti az Elementary Force helyét a középdöntőben. A népdalénekes Bíró Gergőre szavaztak a legtöbben, így az első középdöntőn ő is mikrofont ragadhatott. A tizenkét versenyzőből csak tizen jutottak tovább Toldi Viktória és Pál Zoltán nem folytathatják tovább a versenyt. <br>

A középdöntő első fellépője Polyák Rita volt, aki maga is meglepődött, hogy továbbjutott. Az elődöntőben a Macskák betétdalával lopta be magát a nézők szívébe, most pedig Katona Klári: Vigyél el című számát adta elő. A Szombat esti lázból ismert Markó Robi vitte táncba Ritát az előadás alatt. Rita jól vette az akadályokat, bár a zsűritől a dícsérő szavak mellett kritikát is kapott. Hiányolták belőle a „dögöt", de így is 28 ponttal gazdagodott.

Utasi Árpád élete alaposan megváltozott. A kis szerbiai faluból egyik napról a másikra a színpadon találta magát, de ettől cseppet sem jött zavarba. A kisfiú ismét egy lendületes, vidám előadással örvendeztette meg a zsűrit és a közönséget. Fábry Sándor szerint maga Regős Bendegúz állt előttünk. A kis népmesemondó Náray Tamás építő kritikái ellenére sem csüggedt és végül 32 pontot kapott a zsűritől.

Utasi Árpád
Fotó: Bársony Bence


A Black Time igazi ünnepi produkcióval készült. A táncosok mikulásruhában ugrálták végig a feszített tempójú táncprodukciót. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a koreográfiát is saját maguk találták ki. A kemény munka 34 pontot ért.

Toldi Viktória a múlt héten teljesen összeomlott, hogy testvére nem került be a középdöntőbe. Viki továbbra is együtt készült Annával, de a színpadon már csak őt láthattuk. Kovács Kati: Ha legközelebb látlak című számát adta elő. A szívbemarkoló előadásban alig talált kivetnivalót a zsűri. 32 ponttal jutalmazták a csengőhangú énekeslányt.

A négytagú tánccsapat, a 4 For Dance azt tűzte ki célul, hogy szeretnének „nagyobbat durrantani", mint az előző adásban. A gengszterkorszakot idéző produkciót egy kis cigányzenével fűszerezték a fiúk. A humort sem nélkülőző előadás beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A zsűrit is lenyűgözte az energikus banda, 38 pont

Kocsis Tibor Roy és Ádám: Trambulin című számát énekelte. Tibor megmutatta, hogy nem csak a lírai számokkal tud óriási hatást gyakorolni a közönségre. A maximumra törekedett, de nem akarta utánozni Royt. Saját magát adta és ez jó taktikának bizonyult. Tibor egyénisége és produkciója 37 pontot ért.

Kocsis Tibor
Fotó: Bársony Bence

Janicsák Veronika szereti a kemény helyzeteket. A műsor próbái közben még az angol érettségire is jutott ideje. A lány az előző produkciójával jól feladta a leckét, hiszen nehéz túlszárnyalni az elődöntőben szerzett 38 pontját. Tóth Vera: Nem kell valaki másé című számát adta elő. Végül 34 pontot kapott a zsűri szerint még mindig dögös énekesnő.

A két néptáncos fiúnak, Lakatos Zoltánnak és Rostás Viktornak mindössze 5 napjuk volt, hogy új koreográfiával rukkoljanak elő. A fiúk nagyon igyekeztek, még egy kis vendégszereplőt, Rebekát is bevontak a produkcióba. Autentikus előadásukat 28 ponttal honorálta a szigorú zsűri.

Kovácsovics Fruzsina saját szerzeményét hozta el a szombati középdöntőre. Üzenet a nagyvilágnak című száma jóval visszafogottabb volt, mint a mikrofonállvány-rugdosós elődöntős produkció. Fruzsi az elődöntőben 40 pontot kapott, ezt szerette volna most is teljesíteni. Kockázatos dolog saját produkcióval fellépni, de Fruzsi jól vette az akadályokat. A lírai produkció 34 pontot hozott a fiatal énekeslánynak.

Kovácsovics Fruzsina
Fotó: Bársony Bence

Az elődöntő után nagypapája volt a legbüszkébb Rontó Kitty-re. Ezúttal jóképű édesapja nélkül lépett színpadra a szőke énekeslány. Kitty is lírai oldalát mutatta be a középdöntőben, Mariah Carey: Hero című dalával kápráztatta el a közönséget és a zsűrit. A Fábry Sándor szívét is rabul ejtő produkció 37 pontot ért.

Rontó Kitty Fotó: Bársony Bence

Az estét egy várvavárt produkció folytatta. Az egyetlen továbbjutott humorista, Pál Zoltán ismét egy fergeteges paródiaegyveleggel szórakoztatta a nagyérdeműt. Az eheti „áldozatok": Havas Henrik, Fábry Sándor, Verebes István, Friderikusz Sándor, Delhusa Gjon és a Hooligans. Zoli egy kicsit zavarban volt, de szerencsére ez csak a fellépés után látszódott rajta. Zoli 28 pontot kapott a zsűritől

Izgalmas hetet tudhat maga mögött Bíró Gergő. A kis népdalénekes fiú az utolsó pillanatban tudta meg, hogy mégis továbbjutott. Gergő egy népdalcsokorral mutatta meg, megérdemelte a rá adott voksokat. Gergő betegen is a maximumot nyújtotta, profikat megszégyenítő rutinnal szerepelt. Ördög Nóra azt kívánta a fiúcskának, hogy annyi pontot kapjon, ahány fokos láza van. A zsűritől kapott 38 ponttal elégedett lehet a kis pacsirta.

Bíró Gergő
Fotó: Bársony Bence


Az eredményhírdetés előtti utolsó percek izgalmát Kovács Kati enyhítette. A Ki mit tud?-ban népszerűséget szerzett énekesnő egy Tina Turner slágerrel, a Simply the Best-tel lepte meg a nézőket.

A tizenkét elődöntős produkcióból csak tizen jutottak tovább. Toldi Viktória és Pál Zoltán a nézők és a zsűri összesített szavazatai alapján nem versengenek tovább a havi 1 millió forintos ösztöndíjért és a Fiat 500-asért. Bíró Gergő, a 4 For Dance, Kovácsovics Fruzsina, Utasi Árpád, Kocsis Tibor, a Black Time, Rontó Kitty, Lakatos Zoltán és Rostás Viktor, Janicsák Veronika és Polyák Rita jövő szombaton újra összemérik tudásukat.

FORRÁS: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!