Színes hírek

2007.11.28. 13:46

Pókerarc lett Fábry énekesnője

A Pókerarc nézői ismerős versenyzővel találkozhattak. A hölgy nem más, mint Bird Abreu Louanda, aki csodálatos énektudását az Esti Showderben csillogtatja.

Louanda Havannából érkezett Magyarországra, itt találta meg élete párját, és ma már egy egyéves kislány büszke édesanyja. De vajon hogyan függ össze a gyermekneveléssel és az énekléssel a kvízműsor?

- Imádok pókerezni, és bevallom, először azt hittem, erről szól a műsor. Poénból jelentkeztem, és mikor kiderült, hogy nem kártyáról van szó, akkor is szerettem volna bekerülni. Nem volt semmiféle taktikám, de egy kicsit féltem, hiszen a kérdések magyarul vannak. És bár nem ismeretlen számomra a kamera, mégis volt némi lámpalázam. A többiek felismertek, meg is kérdezték, hogy én szoktam-e szerepelni Fábry Sándor műsorában. Hát, ezt nem mertem letagadni, mit mondtam volna, hogy az unokatestvérem? Egyet azért blöfföltem, azzal kapcsolatban, hogy honnan jöttem – mondta az énekesnő a Netbulvárnak.A 15 éve hazánkban élő énekesnő azt mondja, az életben egyáltalán nem szokott blöffölni. Kivéve akkor, mikor pókerasztalhoz ül. És bár ebben a műsorban nem kártyalapokkal játszik, elárulta, mire költené a fődíjat.

- Ha én nyerném meg az 50 milliót, először is befejeznénk a családi házunkat, mert még van, ami hiányzik. Utána elutaznánk Mexikóba az egész családdal, jönne a lányom, a férjem, az anyósom, apósom is.

Persze a szuperdöntőig még hosszú az út. Ahhoz, hogy Louanda odáig jusson, első lépésben meg kell nyernie a mai viadalt. Hogy ez sikerül-e neki, kiderül este, a Pókerarcból.


Forrás: www.netbulvar.hu
Forrás: rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!