Színes hírek

2007.11.03. 16:45

Repülőn: No szex!

Csak semmi szex, kérem, repülőn vagyunk! A világ legnagyobb légibuszát működtető Singapure Airlines a társasági normák betartására hívta fel közleményében az első osztály dupla ágyas kényelmet élvező utasainak figyelmét.

Az A380-as még csak a múlt héten indult nagy hírverés közepette első útjára, ám a romantikus körülményektől elbűvölt utasok miatt máris főhet a légitársaság feje. „Csak annyit várunk az utasoktól, bárhol legyenek is a gépünkön, tartsák be a normákat, és ne zavarják a többi utast s a személyzetet" – írta a társaság felhívásában.A gépen ezért arra fogják kérni a 12 első osztályú „kabin" lakóit, hogy tartózkodjanak a szextől, hiszen kis magánhálóik nem hangszigeteltek és nem is teljesen szeparáltak a fedélzettől. Az A380-as premierjének egyik részese, aki feleségével élvezte a világ első repülő franciaágyának kényelmét, méltatlankodva kérte számon, hogy vajon mit remélt a légitársaság, mikor intim körülményeket és korlátlan pezsgőfogyasztást biztosítottak az első osztály megfizetőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!