Színes hírek

2008.04.25. 11:18

Barátokat keres Paris Hilton

Csaknem 85 ezren jelentkeztek Paris Hilton felhívására, amelyben a bulvárhercegnő új legjobb barátját keresi - írja a People magazin internetes kiadása.

A többezer jelentkezőből a internetezők választják ki az a húszat, akik bekerülnek az amerikai Music Television (MTV) által sugárzott "I Wanna Be Paris' New Best Friend (Én akarok Paris új legjobb barátja lenni)" című műsorba.

Az adásban a 27 éves hotellánc-örökösnő különböző feladatok elé állítja majd a versenyzőket, majd a verseny végén kiderül, hogy ki lehet Hilton "legjobb, örökkétartó barátja." A műsor forgatása májusban kezdődik, és még az idén adásba kerül az MTV-n.


Paris Hilton 2003-ban került először a bulvárlapok címoldalaira, amikor volt barátja nyilvánosságra hozta kettőjük privát szexvideóját. Azóta már többször szerepelt a tévében a "The Simple Life (Egyszerű élet) című valóságshowban, amelyben barátnőjével, Nicole Ritchie-vel járták végig a vidéki Amerikát. Hilton tavaly 23 napot töltött börtönben, miután próbaideje alatt ittasan vezetett.