Színes hírek

2008.06.02. 12:45

Cameron Diazt mindenki elhagyja?

Első ránézésre Cameron Diaz a gazdag és gondtalan szinglik életét éli. Valójában Justin Timberlake-kel történt szakítása óta nem találja a helyét és a párját. Pedig már nagyon vágyik családra.

Egy időben azt mondta, legszívesebben csak a macskáival osztaná meg otthonát. De túl a 35-ön egy-két macska már kevés a boldogsághoz, még akkor is, ha mind kandúr: Cameron családot szeretne. Most talán jobban, mint valaha, hiszen nemrég elvesztette szeretett édesapját – aki szövődményes tüdőgyulladásban, váratlanul hunyt el. Ez az első tragédia a családja életében. A színésznő vissza is vonult a munkából szerettei körébe néhány hétre.

Diaz sok társával ellentétben harmonikus családba született. Apja, a kubai származású Emilio Diaz olajbányász, és anyja, az angol, német, csiroki ősökkel büszkélkedő Billie Early külkereskedő) rendkívül liberálisan nevelte. Hagyták, hogy a maga útját járja. Tizenhat évesen egy fotós beajánlotta az Elit modellügynökséghez, és szép modellkarriert futott be: Calvin Klein, Levi’s reklámok arca lett, magazinok címlapján pózolt. Munkái során járt Japánban, Ausztráliában, Mexikóban, Marokkóban, Franciaországban. Első filmjét, a She’s No Angel (Nem angyal) című erotikus rövidfilmet is ekkoriban forgatta. Az alkotásban Cameron félmeztelenül látható. A filmecske időről időre felbukkan az interneten, és egészen addig letölthető, amíg Cameron ügyvédei le nem tiltatják.

Amikor 21 évesen abbahagyta a modellkedést, és hazatért Kaliforniába, elment a Maszk című film szereplőválogatására. Megkapta a női főszerepet Jim Carrey partnereként, annak ellenére, hogy semmilyen filmes tapasztalata nem volt. Hihetetlen sikert aratott a táncos lábú szőkeség szerepében. Tanulni kezdte a szakmát, több független filmben vállalt szerepet, hogy csiszolja tudását, majd az Álljon meg a nászmenet (1997) és a Keresd a nőt (1998) című filmekkel végleg A-listás színésznő lett. 2003-ban belépett a 20 millió dolláros színésznők klubjába: ennyit kapott a Charlie angyalai második részéért (előtte csak Julia Roberts lépte át az álomhatárt). Most a Míg a jackpot el nem választ című vígjátékban Ashton Kutcherrel bolondozik.

Ám magánéletéről többet beszélnek. Egy tucatnyi pasival járt, de pechjére egyik sem horgonyzott le mellette. Diaz szerint a férfiak irtóznak a családalapítástól: „Minden kapcsolatomban a stabilitást, a harmóniát kerestem, de sajnos nem minden párom volt erre fogékony." Pedig Jared Leto el is jegyezte. Csakhogy a legtöbb férfihoz hasonlóan ő sem tudta elviselni, ha párja sikeresebb nála. A nagy szerelem ezidáig a nála kilenc évvel fiatalabb Justin Timberlake volt, de amióta az énekes elhagyta, Cameronnak egyetlen normális kapcsolata sem volt.

Pedig a színésznő már nagyon szeretne családot, és 36 évesen igencsak sürgeti az idő. Állítólag hosszú évek óta hormonproblémái vannak, és anyjának is több komoly nőgyógyászati betegsége volt. Ha ez igaz, nem biztos, hogy Diaz a 40-es éveiben is képes lesz még szülni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!