Színes hírek

2008.06.17. 17:44

Madonna a Balkánon?

A montenegrói sajtó már kész tényként közli, hogy szeptemberben fellép az országban Madonna. Az énekesnő hivatalos honlapján azonban ennek egyelőre semmi jele. A boszniai Dnevni Avaz című lap úgy tudja, hogy a bécsi koncert után indul a sztár Montenegróba.

Az újság információi szerint az osztrák fellépésről szóló egyezség része volt, hogy Madonna az Adria-parti Budván is koncertet ad. A Jaz strandon tavaly a Rollings Stones adott koncertet. A montenegrói lapok szerint a politikának is komoly szerepe volt a díva montenegrói fellépésének megszervezésében.

A Demokratikus Szocialisták Pártja alelnöke, az egykori jugoszláv államfő Szvetozar Marovics bábáskodott a koncert körül. A politikus ugyanakkor leszögezte, hogy csakis szponzori pénzeket költenek a világhírű énekesnőre. Egyelőre nem tudni, pontosan mennyiért lép fel Madonna - először - a Balkánon. Egyes források szerint a bécsi és budvai koncertért összesen 15 millió dollárt (2,4 milliárd forintot) tehet zsebre.

Az osztrák fellépés 11,7, a montenegrói pedig 3,3 milliót kóstál. Más források szerint viszont csak a budvai szereplésért 5 millió dollárt (800 millió forint) kasszírozhat. Helyi források úgy tudják, hogy 10 nap múlva megkezdik a montenegrói Madonna-koncert belépőinek értékesítését. A jegyeket 50-től 500 euróért (körülbelül 12 500 forinttól 125 ezerig) kínálják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!