Színes hírek

2008.06.16. 11:12

Zimány hétfőtől nagyon kúl

Új műsorvezető debütál hétfőn a Cool-on - A tinik kedvence, Zimány Linda a csatornához szerződött, és ezentúl minden héten többször is ő lesz majd a fiúk partnere... <br> <br>

Június 16-án hétfőn új műsorvezető debütál a Cool-on! A tinik kedvence, Zimány Linda a csatornához szerződött, és ezentúl minden héten többször is ő lesz majd Kinter Oszkár, Müller Attila és Leo társa a délutáni élő műsorokban, hétköznaponként 13:30 és 18:00 óra között.

Az első héten mindhárom srácot kipróbálja majd Linda: hétfőn Attilával, szerdán Oszkárral, pénteken pedig Leoval láthatjuk majd. Kedden és csütörtökön Horváth Éva feszít majd a fiúk mellett a délutáni szórakoztató műsorban.

- Nagyon örültem a Cool felkérésének! Régi nagy vágyam teljesült azzal, hogy műsorvezető lehetek. Persze tudom, hogy eleinte nem lesz ez olyan egyszerű, de külön öröm, hogy élő műsort vezethetek. Mindig is az élő műsorokban éreztem magam a legjobban, imádom az éles helyzeteket, ez külön kihívást jelent számomra." - árulta el Linda.

"A Cool műsorvezetőivel régóta jó viszonyban vagyok, bár Kinter Oszkárral kapcsolatban azért vannak fenntartásaim – szerintem már hetek óta írja a poénjait, amelyekkel piszkálni fog. Müller Attila pont olyan hülye, mint amilyen én vagyok, úgy érzem, vele leszek a leginkább egy hullámhosszon. Leonál szerintem kicsit erősebb egyéniség vagyok, de majd meglátjuk, milyen vele műsort vezetni – lehet, hogy épp ő fog engem a háttérbe szorítani! Persze a cél a jó hangulatú műsorvezetés, minden délután 13:30 és 18:00 óra között a Cool-on" – lelkendezett a szőke modell.

Linda első műsorába, hétfőn délután érkezik Győzike, majd az összerázódást segítendő látványos és humoros csapatépítő feladatokat old meg Leo, Oszkár és Attila társaságában.

Linda kipróbálja majd a legújabb számítógépes játékot, amelyet a képregényhős Hulk figurája ihletett, de szintén a friss mozifilm, a Hulk adta ötletként zöldre festik majd Tommyboy vadítóan izmos testét, hogy ő lehessen a magyar Hulk!

Emellett Linda híres barátnőivel a legszexisebb focistákat is pontozza majd - sajátos szempontok alapján. Müller Attila a tőle megszokott lazasággal és humorral kommentálta műsorvezetőtársa érkezését.

- Britney Spears-szel mindig is szerettem volna egy műsorban szerepelni. Nagyon várom a közös munkát Lindával, mert egyszer már töltöttünk pár órát a stúdióban, és meg kell mondanom, többszörösen is csalódtam benne! Azt hittem, hogy ő is csak egy tüncibünci rózsaszínbe öltözött uncsi lány, de kiderült, hogy nem az! Egy igazi vagány csajszi – most végre ezt mások is megláthatják!

Oszkár meglepő módon semmi negatív kritikát nem fogalmazott meg, sőt, kifejezetten várja a közös munkát.

- Kíváncsian várom a közös műsorvezetést, hisz Lindát már régóta és jól ismerem… Biztos vagyok benne, hogy a stúdióban együtt töltött idő során sikerül majd még közelebb kerülnünk egymáshoz, így pár hét múlva már teljes képet kaphatok a személyiségéről. Az pedig majd akkor kiderül, hogy mindez milyen hatással lesz rám...

Leo kicsit tart tőle, hogy háttérbe szorul majd a szépség mellett, de természetesen szívesen vállalja a kihívást.

- Megint egy rendkívül csinos és szép lány került a Cool csapatába, aki szerintem nem csak a férfi, hanem a női tekinteteket is leköti majd. Mondjuk ezért aztán nekem is nehéz lesz mellette műsort vezetni, hiszen az én figyelmemet is elvonja majd adás közben a kivételes külseje...

Mindesetre, bármi is történik majd, egy ilyen lány társaságában az csak jó lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!