Színes hírek

2008.09.28. 10:56

Heath Ledger lányáé lesz az ausztrál színész öröksége

A januárban elhunyt Heath Ledger kétéves lánya, Matilda kapja meg az ausztrál színész teljes, húszmillió ausztrál dollárra, azaz átszámítva körülbelül 2,7 milliárd forintra becsült vagyonát - írta vasárnap egy ausztrál lap.

A Túl a barátságon című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Heath Ledger gyógyszer-túladagolásban halt meg januárban New Yorkban, 28 éves volt.

Heath Ledger 2003-ban, lánya születése előtt készített végakaratában szüleire és testvéreire hagyta vagyonát. Sokan arra számítottak, hogy Matilda anyja megtámadja majd a végrendeletet. Az ausztrál színész apja, Kim azonban bejelentette, hogy a rájuk hagyott vagyont teljes egészében a kétéves Matildának ajándékozzák - írta a Sunday Times. Heath Ledger öt évvel ezelőtt készített végrendeletében 115 ezer ausztrál dolláros (15,6 millió forint) vagyont említ, de azóta a becslések szerint húszmillió ausztrál dolláros vagyonra tett szert.

Mathilda édesanyjával.

Mathilda édesanyjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!