Színes hírek

2008.09.10. 23:11

Justin Timberlake elégedetlen a férfiasságával

A Life&Stile magazin Justin Timberlake-kel készített interjújából kiderült, hogy még a tinilányok vágyainak tárgya sem tökéletesen elégedett magával. Az énekes őszintén elárulta, melyik testrészét alakíttatnáát.

jonapomvan.hu

A 27 éves szívtipró a beszélgetés során őszintén mesélt félelmeiről és vélt vagy valós testi hiányosságairól. - A lábaim lehetnének izmosabbak is – kritizálta magát őszintén Justin. Egyéb tekintetben a sztár tökéletesen elégedett külsejével, és bátran ledobná a ruháit egy fotó vagy egy film kedvéért.

Justin

Justin

– A legnagyobb félelmem egyébként az, hogy egyszer sörhasam lesz – avatta be Justin az olvasókat a féltve őrzött titokba. Legújabb filmje, a Love Guru ősszel kerül a mozikba, ahol egészen fürdőnadrágig vetkőzik a sztár. Mellesleg az a fürdőgatya meglehetősen meg van töltve.

– Bárcsak akkora lenne, mint a filmben – nevet Justin. – Bevallom az igazat: történt egy kis számítógépes kiigazítás azon a részen. De csak egy egészen pici. Hogy mekkora az akkora, azt az énekes eddigi barátnői, Cameron Diaz, Britney Spears és a jelenlegi kedves, Jessica Biel tudnák megmondani. Nekünk pedig megmarad a találgatás…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!