Színes hírek

2008.09.01. 19:31

Új műsorvezető a Danubius Rádióban

Szeptembertől megújul a Danubius Rádió műsorstruktúrája. A rádiózásból már jól ismert és nagy szeretetnek örvendő hanggal bővül a Rádió csapata. Az új Danubius Délután műsorvezetője: Argyelán Kriszta. <br>

jonapomvan.hu

2008. szeptember 1-jén 15.00 órakor új műsorral jelentkezik a Danubius Rádió, „Danubius Délután Argyelán Krisztával" címmel. Az új, könnyed, informatív jellegű, 3 órás műsorban Kriszta vidám, kedves személyisége garancia arra, hogy a Hallgatókhoz minden fontos tudnivaló eljut, amire a délutáni órákban szükségük lehet, amitől jobb kedve derülnek.

Argyelán Kriszta

Argyelán Kriszta

Argyelán Kriszta rádiós karrierje Esztergomban kezdődött. A gimnáziumi években az iskolai színjátszókör tagja volt - egyébként ma is rendszeresen visszajár a próbákra és előadásokra -, és minden ünnepségen szavalt. Tanára ajánlotta be az egyik helyi rádió nyári ifjúsági műsorába, ahol bemutatkozása olyan jól sikerült, hogy a vakáció után is maradhatott. Egy ideig esti mesét olvasott a gyerekeknek, aztán jöttek sorban a műsorvezetői feladatok, Esztergomban, Szegeden, Pesten a Radio Bridge-nél, majd a Sláger Rádiónál.

Szeptember 1-től új időpontban találkozhatnak a hallgatók Péter Petrával is, ősztől a Danubius Hétvégi Reggeli műsorvezetését viszi tovább, a tőle jól megszokott, közvetlen stílusban.

2008 ősztől egy felfrissült, barátságos, informatív, a hallgatói igényeket kiszolgáló műsorstruktúrával találkozhatnak a Danubius Rádióra hangolók. Garancia erre a vérbeli rádiós műsorvezetői gárda, akik már bizonyítottak a szakmának, de leginkább a hallgatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!