Színes hírek

2008.11.29. 10:39

Tatár Csilla a borotváltra esküszik

Tatár Csillának szemet szúrt műsorvezető-társa, Kárász Robi borostája. A TV2 csinos műsorvezetője olyannyira nem hagyhatta szó nélkül a jelenséget, hogy még a Mokka nézőit is megszavaztatta arról, hogy Robi borostásan vagy anélkül szexisebb-e. <br>

"Reggel az öltözőben megkérdeztem Robit, hogy borotválkozik-e, mert nagyon borostás volt az arca. Azt válaszolta, hogy csak szakállnyírót használ. Végül az adás alatt annyit viccelődtünk ezzel kapcsolatban, hogy megkértem a nézőket, szavazzanak arról, hogy maradjon-e Robi borostája vagy sem. Rengeteg hölgy nézőtől érkezett SMS, amikből másnap fel is olvastam néhányat Robinak a Mokkában és kihirdettem az eredményt: a nézők 90%-a szavazott a borosta mellett" - árulta el a STOPnak Tatár Csilla, akinek párja, Gönczi Gábor jobban tetszik sima arccal.


"Gábor szőke, kék szemű és neki nem érvényesül annyira az arca, így szerintem neki jobban áll, ha nincs borostája, nekem is így tetszik. Viszont Kárász Robit ez teszi férfiassá, így egyet értek a hölgyekkel, bár, ha másként döntenek a nézők, tényleg levágatta volna - mosolygott a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!