Színes hírek

2009.07.08. 09:49

Még mindig nem tudni, hogy hol temetik el Michael Jacksont

Annyi bizonyos, hogy a Jackson-család több tagja is úgy gondolja, Michael Jacksonnak Neverlanden lenne a legmegfelelőbb végső nyughelye.

A Jackson-család még mindig nem közölte, hogy hol temetik el a csaknem két héttel ezelőtt elhunyt Michael Jacksont - számolt be róla szerdán az amerikai média, néhány órával azután, hogy a Los Angeles-i Staples Centerben nagyszabású megemlékezést tartottak a popkirály emlékére.

A Jackson-család már azzal is meglepetést okozott a rajongóknak, hogy úgy döntöttek: egy szűk, családi körben, a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben lezajlott szertartás után a Staples Centerbe vitték a popsztár aranyozott koporsóját. A stadionban megtartott búcsúztatás után a csaknem két hete meghalt Michael Jackson családja egy ötcsillagos, Beverly Hills-i hotelben gyűlt össze, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy hova vitték a koporsót a stadionból és azt sem tudni, hogy hol és mikor temetik el a popsztárt. A Jackson-klán egyik szóvivője nem kommentálta azokat a híreket sem, miszerint a popkirály koporsóját nem viszik vissza a Forest Lawn nevű temetőbe. A Michael Jackson temetése körüli bizonytalan hírek hatására már az is elterjedt, hogy mégiscsak Jacko egykori birtokán, Neverland-en helyezik örök nyugalomra, Los Angelestől északnyugatra. Annyi bizonyos, hogy a Jackson-család több tagja is úgy gondolja, Michael Jacksonnak itt lenne a végső nyughelye. A popsztár egyik testvére Jermaine Jackson egyik múlt heti interjújában is azt mondta: Neverland lenne a legmegfelelőbb hely arra, hogy öccsét eltemessék.

Eközben nyilvánosságra került Michael Jackson halotti bizonyítványa: a dokumentumon az látszik, hogy a Forest Lawn temetőben "ideiglenesen tartják a holttestet" - de azt nem részletezik, hogy ezután hova kerül a koporsó. A halotti bizonyítvány szerint az információkat a dokumentum kitöltéséhez La Toya Jackson adta meg, és a sztár lakhelyéül nem bérelt Los Angeles-i otthona van feltüntetve, hanem a Jackson-klán háza a kaliforniai Encino-ban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!