Színes hírek

2010.02.16. 15:07

Claudia nem ért rá, így Gesztesi ápolta a beteg kislányukat

Fárasztó napokon van túl Liptai Claudia (36). Nem elég, hogy a TV2 műsorvezetője őrült tempót diktált a Mr. és Mrs. forgatásán, emellett még kislánya és kedvese miatt is aggódnia kellett.

A műsorvezetőnő szeme fénye, a kis Panka és szerelme, Daróczi Dávid (37) is elkapott egy vírusos betegséget, ám ahelyett, hogy Claudia otthon ápolta volna őket, reggeltől estig – olykor akár este kilencig is –, dolgoznia kellett - írta a Blikk. Eközben a picire Claudia válófélben lévő férje, Gesztesi Károly vigyázott, de ez természetes, hiszen a kis Pankát ketten nevelik.

– Claudia nagyon profin végezte a munkáját, csak a hosszabb leállásokon látszott rajta, hogy valami nincs teljesen rendben. Akkor azonnal a telefonért nyúlt, hogy kiderítse, milyen állapotban van Panka. Ebből azonban semmi sem látszott, amikor bekapcsolták a kamerákat, mosolygott, viccelődött, és jókedvű volt – mesélte egy stábtag. Úgy tudjuk, a pici lányra Gesztesi Károly vigyázott a múlt héten, hiszen Claudia csütörtöktől forgatta a tavalyi nagy sikerű műsor, a Mr. és Mrs.

– A Sztárpár-show újabb szériáját. Ám nem ment minden zökkenőmentesen, Panka ugyanis a hét végére beteg lett, hányt és lázas volt. Ez természetesen megviselte az édesanyját, aki tehetetlen volt, hiszen ahelyett, hogy mindent félredobva rohant volna hozzá, kötötte a munkája, és a hírességeket, valamint kedveseiket faggatta magánéletükről, gyerekeikről, terveikről. 

Teljes cikk itt >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!