Színes hírek

2010.03.18. 16:42

Brasch Bence viszonzatlan szerelme

Brasch Bencét egy különleges nőnapi bulin kapta el az internetes sztártévé stábja. Az este témája miatt másról nem is beszélgethettek volna, mint a hölgyekről.

kisalfold.hu

A kiscsillag elárulta, hogy volt már szerelmi csalódása, és egy olyan lányról is hosszan mesélt, aki után sokáig vágyakozott. Talán ez a hölgy ihlette meg a legújabb dalát is, amihez hamarosan klipet forgat SP segítségével.

A kiscsillag nőkről mesélt a tabutv.hu riporterének, ugyanis Bence épp egy olyan klipet készül forgatni, ami egy szerelmi történetet mesél el. "A videóban szerelmes leszek egy lányba, akit egész végig követek, és hogy végül utolérem-e, az majd kiderül!" - kezdi a tabutv.hu-nak adott interjút sejtelmesen Brasch Bence.

„Minden ember életében vannak olyan szituációk, amikor mennek egy lány után, az enyémben még nem volt, de biztosan lesz. Volt viszont egy lány, akibe több, mint fél évig is tápláltam érzelmeket, de nem vállaltuk fel. Nem volt meg az a plusz, ami miatt összejöhettünk volna. Sokkal jobb, hogy megmaradtunk csak barátnak!” - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekes, akiről azt csicseregték a madarak, hogy SP-vel együtt dolgozik az új videoklipjén.

„Valóban Krisztián rendezi a legújabb klipemet, aminek nagyon örülök. Rendkívül kreatívnak tartom, a forgatáson nagyon jóban lettünk!” - Brasch Bence a tabutv.hu-nak elmondta, hogy azért szeret SP-vel dolgozni, mert megoszthatja vele az ötleteit, elárulhatja, hogy valójában mit szeretne, és így együtt egy igazi kis csapatot alkotva remekül halad a munka.

A rendezvénynek a Jam Pub adott otthont és az aukció az Egészség Hídja Összefogás Egyesület-et támogatta!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!