Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

20 millió forintos fődíjjal és Tillával tér vissza a megújult Bumm!

Till Atilla vezetésével tér vissza hamarosan a TV2 képernyőjére megújult szabályokkal a Bumm!. A sikeres kvízműsorban versenybe szálló csapatok nyolc bomba hatástalanítása után akár 20 millió forintot is hazavihetnek.
Megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tér vissza a TV2 képernyőjére a Bumm!. A csapatoknak ezúttal is nyolc darab bombát kell hatástalanítaniuk, de a kvíz show szabályai megváltoztak.

A második évadban is négy fős csapatok igyekeznek a bombákat hatástalanítani, hogy minél nagyobb összeggel térhessenek haza. A csapatkapitány és a hozzá csatlakozó egy-egy játékos akkor gyűjthet csapatának pénzt, ha a rossz válaszokhoz tartozó drótokat elvágják. A megnyerhető összeg egyre nő, ahogy a bombákhoz tartozó válasz-lehetőségek is. A hetedik hatástalanított bomba után a játékosok megállhatnak, és hazavihetik az addig megnyert pénzösszeg negyedét. Megéri kockáztatni, mert a nyolcadik bomba hatástalanítása után az addig gyűjtött összeg négyszeresével térhetnek haza, ráadásul az utolsó kérdésnél a csapat összes tagja együtt játszik. Rossz válasz esetén ezúttal is felrobban a bomba, a játékosokat pedig meglepetés érheti, mert ebben az évadban a bomba töltete nem csak színes por lehet. A segítség is változik, ezúttal a csapatok a hetedik kérdésig egyszer kérhetik, hogy Tilla könnyítse meg a dolgukat, és vágja el az egyik rossz válaszhoz tartozó drótot.

- Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvíz-elemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere, mégis izgalmas a felrobbanó bombáktól, amit magam is kipróbáltam, hogy tudjam, mit is kapnak arcukba a versenyzők" – mesélte Tilla. - Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül. Pörgős, izgalmas játékra számítok - tette hozzá a műsorvezető, aki kíváncsian várja, kinek sikerül hazavinnie először a 20 millió forintos álom-fődíjat.

Bumm! – A megújult második évad hamarosan a TV2-n!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Johnny Depp is szerepel a Legendás állatok filmsorozatban

Johnny Depp is szerepel a Legendás állatok filmsorozatban
Az 53 éves színész a széria november 17-én a magyar mozikba kerülő első részében is feltűnik. Tovább olvasom