Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

A hawaiiak a legboldogabbak az Egyesült Államokban

Egyebek között a szociális-anyagi helyzetről, a jövőbeli kilátásokról, az érzelmi és egészségi állapotról, a környezetről, a közösségi kapcsolatokról és az alapvető ellátásokhoz való hozzáférhetőségről faggatták őket.
Továbbra is a hawaiiak a legboldogabbak az Egyesült Álalmokban, míg a Nyugat-Virginiában élők a legkevésbé elégedettek a sorsukkal - derül ki egy országos felmérésből.

A Gallup-Healtways-féle közvélemény-kutatásban több mint 350 000 amerikait kérdeztek meg tavaly év végéig bezárólag. Egyebek között a szociális-anyagi helyzetről, a jövőbeli kilátásokról, az érzelmi és egészségi állapotról, a környezetről, a közösségi kapcsolatokról és az alapvető ellátásokhoz való hozzáférhetőségről faggatták őket.

A válaszok alapján - az előző évekhez hasonlóan - a hawaiiak bizonyultak a legboldogabbnak, az elégedettek aránya 71,1 százalék náluk. Utánuk a coloradóiak következnek 69,7-es aránnyal, majd a minnesotaiak (68,9). A legelégedettebb tíz állam közül egyébként hét nyugati vagy középnyugati.

A LiveScience hírportálon olvasható táblázat szerint a legboldogtalanabbak a nyugat-virginiaiak (61,3 százalékos elégedettségi mutatóval), nem sokkal leszakadva a Mississippi (63,6) és Kentucky (62,7) államban élőktől.

Olvasóink írták

  • 1. queenmargareth1 2013. március 04. 13:33
    „vajon miért?:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Krisztina a Miss Alpok Adria hazai győztese

A Miskolci Egyetem aulájában rendezték a Miss Alpok Adria hazai döntőjét. Tovább olvasom