Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

A műtőasztalon gondolta meg magát Jellinek Tina!

Bár régóta tervezte és minden vágya volt kebleinek plasztikai úton történő korrekciója, az utolsó pillanatban meggondolta magát Emilio felesége.
Hosszú hetek óta fontolgatta a műtéti beavatkozást Jellinek Tina, aki szerette volna kebleit műtéti úton formásabbá tetetni. Elhatározását a család szinte minden tagjával megbeszélte. Míg Bangó Margit ellenezte a műtétet, Emilio szép lassan beletörődött abba, hogy kedvese kés alá fekszik.

– Nem szeretnék nagy beavatkozást, nem vágyom óriási változásra csupán azt szeretném, ha kicsit formásabbak lennének a kebleim mondta még korábban Tina, aki végül rászánta magát a műtétre.
Míg Emilio mit sem sejtve lélegzetvisszafojtva várakozott a műtő előtt, addig Tinát csak percek választották el attól, hogy megkezdjék a beavatkozást. Azonban az altatás előtt elbizonytalanodott a kétgyermekes családanya.

 Nem vagyok biztos benne, hogy akarom ezt. A fülemben csengenek a családom féltő-óvó mondatai. Igaz, ez volt a vágyam...sajnálom, ha ezzel bárkinek kellemetlenséget okozok, de inkább nemet mondok a műtétre mondta Tina a műtétet előkészítő gyógyszerektől kissé kábán, a műtőasztalon fekve.

Hogy ezután mi történt és hogyan fogadta a család Tina döntését, kiderül a Drága családom ma 21:00-tól látható epizódjából!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őt választották Lengyelország legszebb nőjének - fotók

Őt választották Lengyelország legszebb nőjének - fotók
Olga Bulawa fejére került a korona a Miss Poland országos szépségversenyen Krynica Gorskában… Tovább olvasom