Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A virtuális valóságba költözött A sötét ötven árnyalata

Sokan találgatták, milyen többletet tud adni a nézőknek A szürke ötven árnyalata két folytatása.
Nos, a rendező, James Foley elárulta, min csodálkozhatnak majd a nézők A sötét ötven árnyalatával és A szabadság ötven árnyalatával kapcsolatban. Néhány jelenetet a virtuális valóságban is leforgattak, vagyis a néző ott lehet majd és alaposan körül is nézhet Ana és Christian hálószobájában. Annyit azonban meg kell jegyezni, hogy az élményt nem a moziban lehet élvezni majd, hanem a film promóciós anyagaiban, amikhez az interneten lehet hozzáférni. Foley számára azonban nem kétséges, hogy ez a jövő útja:

- Az ösztönöm azt súgja, hogy a mozi a virtuális valóság felé halad, mert ez a vizuális nyelv kiterjesztése - mondta a rendező a Universal stúdió panelbeszélgetésén. - A filmhez készített virtuális valóságbeli jelenetek új agyterületeket hódítottak meg a fejemben.

Valószínűleg a trilógia harmadik részéhez is készülnek a virtuális valóság technikájával előállított jelenetek, de ezek is marketingcélból kerülnek a nézők elé, hogy ízelítőt kapjanak abból, milyen érzés, ha közvetlen közelről figyelhetik meg a két főhős erotikus kalandjait.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindig a parajelenségek a legijesztőbbek - új sorozat az ID Xtrán

Mindig a parajelenségek a legijesztőbbek - új sorozat az ID Xtrán
A Shepherdstowni kísértetek című sorozatban egész szakértőgárda igyekszik felgöngyölíteni az… Tovább olvasom