Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Angeline Jolie és Brad Pitt sorra szabadulnak meg a házaiktól

Hollywood Reporter megtudta, hogy a New Orleans-i házukon túladtak (amiről már tavaly úgy írtak a lapok, hogy piacra dobták, de ezek szerint mégse került sor adás-vételre).
Az 1830-as években épült ingatlant a Katrina hurrikán után vásárolta a család 2007-ben 3,5 millió dollárért, azaz 992 millió forintért. Pitt egy alapítványt hozott létre a városban, ami segített újjáépíteni New Orleanst, ezután vettek házat a francia negyedben. - írja a Velvet.

Az eredeti árnál magasabb összegért, 4, 9 millió dollárért, majdnem 1,4 milliárdért adtak túl az 5 hálószobás, 3 fürdős ingatlanon.

Pitték ingatlanosa megerősítette a lapnak, hogy pénteken lezárták az adás-vételt, mind a két fél előnyös üzletet kötött. 

Angelina Jolie és Brad Pitt lassan két közös ingatlantól szabadul meg, miközben javában zajlik a válásuk. A legfrissebb információk szerint az FBI továbbra is információkat gyűjt az ominózus repülőútról. Állítólag a család összes tagját bevonták a kihallgatási folyamatba, de azt nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent, hivatalos nyomozás nem folyik Pitt ellen. Bár felmerült a fizikai bántalmazás lehetősége, eddig minden közeli vagy érintett forrás kizárta, hogy Brad Pitt kezelt emelt volna a gyerekeire. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bátran állítjuk, hogy megtaláltuk az évszázad legzseniálisabb önéletrajzát

Bátran állítjuk, hogy megtaláltuk az évszázad legzseniálisabb önéletrajzát
Beke Ádám olyan zseniális, viccnek szánt önéletrajzot írt, hogy egy igazi fejvadász cég már fel is… Tovább olvasom