Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Árverezik Kozso lakását: 137 millió a tartozás

Egyelőre nincs sok érdeklődő, egy licit érkezett, az is a minimál árat, vagyis a kihirdetett 69 millió felét állta volna.
Blikk pénteki számában ír arról, hogy Kocsor Zsoltnak, vagyis Kozsónak már csak pár napja van rendezni jelentős adósságát, különben viszik a lakását. A lap úgy tudja, hogy a zenésznek 137 millió forint adóssága van, ezért árverezik VII. kerületi ingatlanát.

– Erre a drasztikus lépésre akkor kerül sor, ha a végrehajtási bíró már minden lehetőséget kihasznált, zárolta az adós bankszámláját, és ingósá­gait is „dobra verte", de nem tudott a követeléseknek érvényt szerezni. Innen már nincs visszaút, az adós már csak akkor állíthatja le az árverést, ha összes adósságát visszafizette – nyilatkozta a végrehajtói iroda.

Ráadásul egyelőre nincs sok érdeklődő, egy licit érkezett, az is a minimál árat, vagyis a kihirdetett 69 millió felét állta volna - írja a Bors.

– Ha az ingatlanra valaki végrehajtást kér, az adós mindenképp rosszul jár. Ráadásul ez a lakás a meghirdetett ár többszörösét éri, négyzetmé­te­renként legalább 450-500 ezer forintot, összességében 140-150 milliót is elkérhetne érte az eladó – nyilatkozta egy ingatlanszakértő.

Közben folyik Kozso ellen egy nyomozás áramlopási ügyben, valamint idén januárban kényszerítéssel vádolták meg.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nádai Anikó: a lelkesedésem és a kíváncsiságom töretlen - interjú

Önmaga lehet, úgy reagálhat az emberi történetekre, ahogy azt az életben is tenné - ezért is szereti… Tovább olvasom